Medewerkers testen bij u op locatie tegen gereduceerde tarieven? Mail: info@speedcovidtest.nl

Antigeen speekseltest

Wat is een antigeen test?

De antigeen test is de test die in de volksmond vaak sneltest wordt genoemd. Een antigeen test detecteert een stukje eiwit van het coronavirus. Het sample wordt vanuit de neusholte door middel van een swab afgenomen. Dit sample wordt vervolgens in een vloeistof aangebracht op een teststrip. Op de teststrip zitten antilichamen die het coronavirus detecteren. Bij de antigeen speekseltest wordt de analyse op dezelfde wijze uitgevoerd alleen dan aan de hand van speeksel. Het duurt gemiddeld 15 minuten voordat de uitslag bekend is.

Waarom Covid-19 sneltesten?

Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving, reizen te bevorderen en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren.

PCR Speekseltest

Wat is een antigeen speekseltest?

De antigeen speekseltest is een coronatest waarbij er gebruik gemaakt wordt van een non-invasie methode. Hierbij wordt speeksel uit jouw mond gebruikt. De corona speekseltest staat voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 nucleocapside-eiwitantigeen. Deze test werkt met grote nauwkeurigheid vanwege de affiniteit tussen ACE2-receptoren en S-eiwitten.

Binnen 15 minuten betrouwbaar resultaat

Met de antigeen speekseltest ontvang je binnen 15 minuten na afname van de test jouw testuitslag. De antigeen speekseltest is een CE gevalideerde sneltest en in bezit van een TüV certificaat. Bovendien is de test opgenomen in de BfArM-lijst.

Werkwijze

De antigeen speekseltest is eenvoudig te boeken.

1
Maak een afspraak online

Lees de informatie over de test op de website goed door. Boek online een afspraak op de gewenste testlocatie en kies het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Betalen gaat via iDeal of creditcard.

2
Kom naar de testlocatie

Je komt met een mondkapje naar een van onze testlocaties. Op de testlocatie worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen. Vergeet jouw legitimatie niet mee te nemen.

3
Je wordt getest

Het is belangrijk dat je 30 minuten voor het afnemen van de test niet gegeten, gedronken of gerookt hebt. Spoel 30 minuten voordat je de test doet jouw mond met water. De antigeen-speekseltest wordt uitgevoerd met behulp van een trechter waarin het speeksel wordt opgevangen. De test is voltooid als er voldoende speeksel is verzameld.

4
Je ontvangt de testuitslag

Nadat het speeksel is afgenomen, wordt jouw speeksel onderzocht. Dit proces duurt doorgaans 15 minuten. Zodra het resultaat bij ons bekend is, ontvang je de testuitslag via een beveiligde mail.

COVID-19 handschoenen aan doen voor test
NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij jou af te nemen.

Beschikbare testen

Disclaimer

Speed Covid Test werkt uitsluitend met gevalideerde testen en apparatuur met speciaal daarvoor getrainde zorgprofessionals. Het afnemen van monsters en de analyse daarvan gebeurt uiterst secuur. Speed Covid Test is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen die kunnen oplopen tijdens en/of her- of inconclusive analyses van op haar locatie en/of laboratorium. Testuitslagen worden alleen verstuurd wanneer een monster succesvol is geanalyseerd.

Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit