Wilt u ook een testlocatie beginnen? Binnen één week bent u operationeel. Mail: [email protected]
Afspraak maken

Combi-Test

PCR Speekseltest

Symptomen COVID-19

COVID-19 is de ziekte die wordt veroorzaakt door het Coronavirus SARS-CoV-2. De ziekte kan luchtwegklachten en koorts veroorzaken en in ernstige gevallen ademhalingsproblemen. Het virus wordt verspreid door hoesten en niezen.

De belangrijkste ziekteverschijnselen van COVID-19 zijn

 • Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen keelpijn)
 • Hoesten
 • Benauwdheid
 • Verhoging of koorts
 • Plotseling verlies van reuk en/of smaak

Beginnende Corona-klachten?

Als u besmet raakt met het Coronavirus SARS-CoV-2 duurt het meestal 5 tot 6 dagen voordat u klachten ontwikkelt. Heeft u gedurende 7 tot 14 dagen last gehad van COVID-19 achtige verschijnselen?

Dan adviseren wij u in dit geval het CE Europees goedgekeurde Zekmed antistoffen test. De antistoffen test kan bovendien aantonen of u in het verleden een COVID-19 infectie hebt gehad en wanneer de antilichamen nog zichtbaar zijn.

Bent u binnen de 5 dagen in aanraking gekomen met iemand die positief is getest op het Coronavirus SARS-CoV-2?

In dat geval adviseren wij u het door RIVM goedgekeurde antigeen test. De antigeen test meet de aanwezigheid van eiwitten van het virusdeel in uw neusholte.

Vrouw COVID-19 test PCR

Hoe wordt een Combi-Test afgenomen?

De testen worden afgenomen door deskundig en gecertificeerde testers.

1
Aankomst testcentrum

U wordt opgevangen door een medewerker. De medewerker controleert uw gegevens aan de hand van uw legitimatiebewijs. Vervolgens wordt u begeleid naar de plek waar de test wordt afgenomen.

2
Neusswab en vingerprik

De testen worden afgenomen door een gecertificeerde tester. De swab zal gedurende 3 seconden in de neus worden aangebracht. Voor de vingerprik wordt uw hand ontsmet waarna het prikje plaatsvindt en er een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen.

3
15 minuten resultaat

Beide samples worden binnen 5 minuten afgenomen. De medewerker controleert nog een keer uw gegevens. De testuitslag ontvangt u binnen 15 minuten via een beveiligde omgeving op de mail.

4
De testuitslag

Bent u positief getest? Volg dan de richtlijnen van de GGD en houd afstand van uw huisgenoten. In de mail vindt u een link naar de actuele informatie omtrent quarantaine.

Testen COVID-19 vanuit de auto PCR

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

  Het wijzigen van afspraken doet u door een e-mail te sturen naar [email protected] Afspraken kunnen uiterlijk 3 uur voor de oorspronkelijk reserveringstijd worden gewijzigd. Binnen 3 uur is het helaas niet mogelijk om een afspraak nog te wijzigen.

 • Krijg ik een ophaalcode voor de CoronaCheckApp?

  We zijn aangesloten op de CoronaCheck App. Dit betekent dat u een ophaalcode ontvangt waarmee u een QR code kunt genereren. Daarnaast ontvangt u een reiscertificaat (PDF) per mail als extra service.

 • Krijg ik bij een antigeen-test ook een reiscertificaat?

  Ja! Bij al onze sneltesten (Behalve de antistoffen-test) krijgt u een reiscertificaat (PFD) die u op uw telefoon kunt laten zien of uit kunt printen.

 • Ik moet 24/48/72 uur voor vlucht getest zijn, is dit vanaf afname of uitslag?

  De tijd gaat in vanaf AFNAME. Houdt u er dus rekening mee dat wanneer u 24 uur vooraf getest moet zijn dat u let op de tijd van afname.

  Als dit niet lukt met een PCR test kunt u bij ons ook een Spoed-PCR afnemen waar u binnen 3 uur de uitslag van kunt krijgen.

Veelgestelde vragen

Onder supervisie van BIG arts

Onze diensten gebeuren volgens de RIVM-richtlijnen en werkt onder supervisie van:

Drs. I.R. Madijokromo-Ramlal
BIG-nummer: 59045296101

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
U kunt uw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heeft u een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op uw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 616.382 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u af te nemen.
Uitslag nodig?