Medewerkers testen bij u op locatie tegen gereduceerde tarieven? Mail: info@speedcovidtest.nl

Corona sneltest of PCR-test afnemen bij WestCord Hotel in Delft

Bericht geplaatst op 1 maart 2021

Delft heeft sinds februari een nieuwe corona-testlocatie. Op het parkeerterrein van WestCord Hotel (naast Ikea Delft) kunnen mensen zich laten testen op het coronavirus. De testlocatie bij het WestCord hotel is in samenwerking met Speed Covid Test. Speed Covid Test is een landelijk opererend (snel)testcentrum. Met deze samenwerking willen beide partijen verdere verspreiding van het coronavirus voorkomen.

Corona-test antigeen, antistoffen of PCR Delft

“Gelukkig hebben we gezien dat het aantal besmettingen in Nederland is afgenomen. Helaas zijn we er nog niet. Met onze testlocatie willen we een steentje bijdragen aan het herstel van de samenleving” aldus Lucas. Lucas is werkzaam bij Speed Covid Test en neemt samen met andere collega’s de testen af. “Met de antigeen en antistoffen test ontvang je binnen 15 minuten je testuitslag. Met de afname bij een PCR-test krijg je voor 11:00 uur dezelfde dag nog je uitslag. Bij ons hoef je niet lang te wachten” zegt Lucas.

Corona-test Delft voor particulieren en bedrijven

De testen worden onder supervisie van de arts van Speed Covid Test afgenomen. Niet alleen particulieren maar ook medewerkers van bedrijven die corona-gerelateerde klachten hebben kunnen direct bij Speed Covid Test terecht in Delft. “Door vroegtijdig te testen voorkomt een bedrijf dat er een brandhaard ontstaat aan besmettingen en dat het bedrijf tijdelijk de werkzaamheden moet staken. Bovendien kan het zijn dat de werknemer helemaal niet ziek is. Het is dan zonde dat de werknemer bij de GGD dan twee dagen thuis moet wachten op de uitslag. Dit noemen wij wachtverzuim. Bij ons heb je heel snel je testuitslag” zegt Lucas. Op dit moment onderzoekt Speed Covid Test de mogelijkheid om werknemers gratis te testen op het coronavirus. 

Corona reiscertificaat Delft 

De overheid raadt mensen af om naar het buitenland te reizen. Het advies is om naar het buitenland te gaan als dat écht moet. Echter kan het zijn dat er een inreisverbod geldt bij het land van bestemming. Speed Covid Test heeft hiervoor in samenwerking met een arts een reiscertificaat voor ontwikkeld. Met een negatieve testuitslag en een zogeheten non-covid-verklaring kunnen mensen aan de grens aantonen dat zij gezond. Lucas zegt “afgelopen dagen hebben we zakenmensen op de testlocatie gehad die naar het buitenland moesten. Het is dan toch fijn dat zij met ons reiscertificaat de grens over kunnen”.

Europees en RIVM goedgekeurde corona testen

Speed Covid Test werkt uitsluitend met Europees CE gecertificeerde serologische test en RIVM goedgekeurde antigeen-test. De PCR-test is een wereldwijd gebruikte test. Afspraken worden digitaal geboekt via de website www.speedcovidtest.nl. Het adres van de corona testlocatie is Olof Palmestraat 2 Delft (WestCord Hotel) naast Ikea.

Sneltest corona Delft

Veilig naar uw familie of naar het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact opnemen

Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@speedcovidtest.nl.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij jou af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit