Wilt u ook een testlocatie beginnen? Binnen één week bent u operationeel. Mail: [email protected]
Afspraak maken

Corona teststraat Wageningen. Geen wachttijden en na 15 minuten resultaat

Bericht geplaatst op 28 januari 2021

Wageningen – Speed Covid Test heeft opnieuw een corona teststraat geopend. Werkgevers en particulieren kunnen direct terecht bij de teststraat in Wageningen. Geen wachtverzuim onder werknemers en non-COVID reiscertificaat mogelijk. 

COVID-19 test Wageningen

Inwoners en uit de gemeente Wageningen kunnen sinds maandag 25 januari zich laten testen. “De eerste paar dagen zagen we meteen het aantal aanmeldingen oplopen. Er blijkt veel behoefte aan de antigeen sneltest” zegt Juliane Silva. Met de opening van de vestiging in Wageningen, opent Speed Covid Test de vierde vestiging in twee weken tijd. “Je ziet dat mensen niet willen wachten bij de GGD en graag voor de zekerheid zichzelf laten testen op het coronavirus” aldus Marielle van Eijk van Speed Covid Test.

Easy Active wordt Corona teststraat

Sportschoolketen Easy Active werkt samen met Speed Covid Test om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Met de opening van de teststraat zullen zogeheten brandhaarden sneller worden opgespoord. De COVID-19 testen worden onder toezicht van de arts van Speed Covid Test afgenomen. Niet alleen particulieren maar ook medewerkers van bedrijven die corona-gerelateerde klachten hebben kunnen direct terecht bij Speed Covid Test in Wageningen. 

Corona test werknemers

“Na de opening viel ons meteen op dat bedrijven werknemers naar ons stuurde voor een sneltest. Mensen zijn soms gewoon verkouden. Alleen wil het bedrijf geen risico lopen op besmettingen” zegt Peter Driessen van Speed Covid Test. Werkgevers krijgen steeds vaker te maken met wachtverzuim bij GGD’en omdat een werknemer niet altijd direct getest kan worden. “Niet iedereen laat zich testen op Corona. We hebben bijvoorbeeld ook een man gehad die voor zijn werk naar België moest. Daarvoor had hij een reiscertificaat nodig” zegt Juliane. 

Europees en RIVM goedgekeurde corona testen

Speed Covid Test werkt uitsluitend met Europees CE gecertificeerde serologische test en RIVM goedgekeurde antigeen-test. Afspraken worden digitaal geboekt via de website www.speedcovidtest.nl. Het adres van de COVID-19 teststraat is Marijkeweg 24 in Wageningen.

Sneltest corona Wageningen

Veilig aan het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
U kunt uw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heeft u een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op uw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit