Afspraak maken
covidtest Rotterdam
Landelijk Covid test Centrum Rotterdam

Snelle en betrouwbare COVID test in Rotterdam

Afspraak maken

PCR-Speekseltest
 Rotterdam

€129.50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM goedgekeurde sneltest
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden.
Beschikbaar in Rotterdam
Optioneel internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

PCR test 
Rotterdam

€109,50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM goedgekeurd
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden.
Beschikbaar in Rotterdam
Optioneel internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

Antigeen speeksel-test
 Rotterdam

€59,50
per test
COVID test bij beginnende klachten          
RIVM goedgekeurd
Binnen 15 minuten resultaat
Beschikbaar in Rotterdam
Ook beschikbaar in 
combinatie voor €109,50
Afspraak maken
Meer informatie

Rotterdam 
Waarom een COVID test?

Kies voor zekerheid. SpeedCovidTest is zeven dagen per week geopend. Bij ons geen lange wachtrijen. Maak direct online een afspraak voor Rotterdam. Zo leveren we samen een positieve bijdrage aan de samenleving bij het minimaliseren van de verspreiding van het Coronavirus.  
covid test in Bergschenhoek

Voor iedereen

Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar covidtesten van werkgevers, werknemers en particulieren.

Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.

Onder toezicht van BIG arts

Onze diensten in Rotterdam gebeuren volgens de RIVM richtlijnen en
onder toezicht van:
A.W.P. Heera
Registered Physician 
Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Uw gezondheid onze zorg  

In 4 eenvoudige stappen vandaag nog een afspraak in Rotterdam en snel uw testresultaat in huis.
1

Boek online een afspraak voor een Covid test in Rotterdam

U kiest voor het soort coronatest welke aansluit bij uw klachten of als u in contact bent geweest met iemand die besmet is geraakt. Boek de door u gewenste vestiging en tijdstip in Rotterdam. 
2

Bezoek de vestiging bij u in de buurt

Onze gecertificeerde medewerker vraagt naar de aard van uw klachten en helpt u verder. Neem uw legitimatiebewijs mee en draag een mondkapje. 
3

Veilige Covid test

De Covid test wordt uitgevoerd aan de hand van een vingerprik. De Antigeen test nemen wij af door middel van een wattenstaaf in de neus. De medewerker maakt ruim de tijd voor u.  
4

Uitslag per mail

Uw uitslag ontvangt u binnen 15 minuten op de mail. Bent u positief getest? Dan verzoekt de GGD Rotterdam dringend om 10 dagen thuis in quarantaine te gaan en afstand te houden van uw huisgenoten.

Waar is onze vestiging?

 
Locatie Rotterdam Airport is hier gevestigd:

SpeedCovidTest Rotterdam.
Rotterdam airportplein 55, 
3045 AP, Rotterdam

De teststraat bevindt zich aan de linkerkant van het Wings hotel.

COVID-19 nieuws

Het laatste nieuws over het COVID-19, de ontwikkelingen van SpeedCovidTest en de corona-pandemie leest u in onze nieuwsitems. 
29 april 2021
Nieuws
Gratis corona test voor werknemers
Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test.
Lees meer
12 april 2021
Nieuws
Gratis preventief zelftesten op het coronavirus
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft sinds 24 maart 2021 een regeling met als doel werknemers preventief - dus zonder klachten - te laten zelftesten op een besmetting met Covid-19. Speed Covid Test is een door het ministerie van VWS gecontracteerde aanbieder en krijgt een vergoeding voor de zelftesten. Het testcentrum wil op haar beurt de zelftesten gratis aanbieden aan bedrijven. Hiermee wil de Speed Covid Test haar missie uitbreiden om bedrijven verder door de coronacrisis te helpen.
Lees meer
1 maart 2021
Nieuws
Corona sneltest of PCR-test afnemen bij WestCord Hotel in Delft
Delft heeft sinds februari een nieuwe corona-testlocatie. Op het parkeerterrein van WestCord Hotel (naast Ikea Delft) kunnen mensen zich laten testen op het coronavirus
Lees meer
1 2 3 8
Bekijk alle nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het testen op het coronavirus? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. 
corona inRotterdam
Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

Het wijzigen van afspraken doet u door een e-mail te sturen naar info@speedcovidtest.nl. Afspraken kunnen uiterlijk 3 uur voor de oorspronkelijk reserveringstijd worden gewijzigd. Binnen 3 uur is het helaas niet mogelijk om een afspraak nog te wijzigen.

Hoe komt het dat ik geen afspraakbevestiging per e-mail ontvang?

Omdat er online weleens misbruik wordt gemaakt van COVID-19, gaan softwarebedrijven (c.q. Google, Hotmail, Outlook) steeds vaker filteren op onderwerpen "Covid", "Corona" en/of "test". Hierdoor kan het voorkomen dat de afspraakbevestiging in de ongewenste mailbox terechtkomt.

In de meeste gevallen komt de afspraakbevestiging in de postvak terecht. Controleer altijd uw ongewenste mailbox en/of spambox. Heeft u ook in de ongewenste mailbox geen afspraakbevestiging ontvangen?

Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt direct de afspraakbevestiging van ons.

Is de PCR-Speekseltest betrouwbaar?

Wereldwijd is de reguliere PCR-test de gouden standaard. Het onderzoek van de sample bij afname van de PCR-Speekseltest gebeurt hetzelfde als bij de reguliere PCR-test. Daarvoor werkt Speed Covid Test samen met laboratoria Pro Health en TLR International Laboratories. De PCR-Speekseltest is een door het RIVM goedgekeurde test .

Belangrijk! In het geval u wilt reizen, dient u zelf na te gaan of een land de PCR-Speekseltest accepteert. Regelgeving betreft het soort test en reizen verandert regelmatig.

Is Speed Covid Test verbonden aan een geregistreerde BIG arts?

Speed Covid Test werkt aan de hand van de LCI en RIVM gestelde richtlijnen. Dit gebeurt onder supervisie van onderstaande BIG geregistreerde arts.

A.W.P. Heera
Registered Physician Member of Haciz
(General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Kan ik een reiscertificaat krijgen?

Ja, na afname van de PCR-test gaat uw sample naar een RIVM goedgekeurd laboratorium. Indien uit onderzoek blijkt dat u het coronavirus niet bij u draagt, ontvangt u een reiscertificaat waarmee u internationaal kunt reizen.

Uitsluitend bij een negatief testuitslag, ontvangt u een Engelse versie van het reiscertificaat per mail geaccrediteerd door:

A.W.P. Heera, Registered Physician, Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Bekijk alle veelgestelde vragen

Contactformulier

Indien u vragen heeft over één van onze testen kunt u contact opnemen. Wij staan u graag te woord. Ook voor maatwerk afspraken voor bedrijven en instellingen kunt u bij ons terecht. Wij staan klaar voor u en uw medewerkers voor een veilige en fijne werkomgeving. Zo houdt u regie op uw eigen werkvloer. Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  
Contact NL
covidtest Rotterdam

Deskundige professionals in Bergschenhoek

Onze testen zijn gevalideerd en goedgekeurd in opdracht van het RIVM. Kies voor zekerheid en laat u of uw medewerkers veilig en snel testen. Bij SpeedCovidTest heeft u binnen 15 minuten duidelijkheid.   
Afspraak maken
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram