Afspraak maken
covid Boskoop
Landelijk COVID Test Centrum Boskoop

Snelle en betrouwbare COVID test in Boskoop

Afspraak maken

PCR-Speekseltest
Boskoop

€129.50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM goedgekeurd
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden
Beschikbaar in Boskoop
Inclusief internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

PCR test
Boskoop

€109,50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM goedgekeurd
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden
Beschikbaar in Boskoop
Inclusief internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

Antigeen & antistoffen test
 Boskoop

€49,50
per test
COVID test bij beginnende klachten          
RIVM en CE goedgekeurde sneltesten
Binnen 15 minuten resultaat
Beschikbaar in Boskoop
Ook beschikbaar in 
combinatie voor €79,50
Afspraak maken
Meer informatie

 Waarom COVID testen in Boskoop?

Met een COVID sneltest in Boskoop levert SpeedCovidTest een positieve bijdrage aan het herstel van de samenleving. Hiermee minimaliseren we de verspreiding van het Coronavirus. 
covid test Boskoop

Beschikbaar voor iedereen

De aandacht van de GGD’en gaat steeds meer naar het vaccineren van de bevolking. SpeedCovidTest houdt zich bezig met de groeiende vraag naar testen van particulieren, werkgevers en werknemers in de omgeving van Boskoop. 

SpeedCovidTest heeft daarvoor verschillende vestigingen geopend, waaronder in Boskoop om de GGD’en te ondersteunen.  

Teststraat onder toezicht van BIG arts

Onze diensten gebeuren volgens de RIVM-richtlijnen en werkt onder supervisie van: 

Dr. I.R. Madijokromo-Ramlal 
BIG-nummer: 59045296101

Uw gezondheid onze zorg  

Maak vandaag nog een afspraak in 4 eenvoudige stappen voor een COVID test in Boskoop en krijg snel uw testresultaat in huis. 
1

Maak een afspraak online in Boskoop

Kies de COVID test die past bij uw klachten of wanneer u contact hebt gehad met iemand die besmet is geraakt. Boek het gewenste tijdstip voor een COVID test in Drachten. 
2

Bezoek de testlocatie

Een van onze gecertificeerde medewerkers vraagt naar uw klachten en helpt u verder tijdens de COVID test. Draag een mondkapje en neem uw legitimatiebewijs mee wanneer u komt. 
3

Word getest op COVID-19

De test wordt afgenomen door middel van een wattenstaaf in de neus. Onze medewerkers nemen ruim de tijd voor u. 
4

U krijgt de uitslag van uw COVID test per mail

Binnen 15 minuten na de test ontvangt u uw uitslag via de mail. Komt er een positieve uitslag uit de test? De GGD verzoekt u dringend om 10 dagen thuis in isolatie te gaan. Houd daarbij afstand van uw huisgenoten. 

COVID-19 nieuws

Het laatste nieuws over het COVID-19, de ontwikkelingen van SpeedCovidTest en de corona-pandemie leest u in onze nieuwsitems. 
18 juni 2021
Nieuws
Voordelig op reis met de familie PCR test inclusief gratis reiscertificaat
Het landelijk testcentrum Speed Covid Test start met een unieke aanbieding voor de particuliere reiziger. Bij de gemiddelde testlocatie wordt ruim €100,- per persoon voor een PCR test betaald. In de meeste gevallen komt daar nog een toeslag bij van gemiddeld €20,- per reiscertificaat. Dit kosten lopen snel op naar €120,- per reiziger. Speed Covid […]
Lees meer
17 juni 2021
Nieuws
Met spoed PCR binnen 3 uur op reis naar het buitenland
Landelijk testcentrum Speed Covid Test is de eerste in Nederland die de mogelijkheid biedt om binnen 3 uur op reis te kunnen. Ideaal voor de zakelijke reiziger en ook particulieren die snel naar het buitenland moeten. De PCR spoed test is nu te boeken via de website. Spoed PCR en sneltest De spoed PCR biedt […]
Lees meer
29 april 2021
Nieuws
Gratis corona test voor werknemers
Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test.
Lees meer
1 2 3 8
Bekijk alle nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het testen op het coronavirus? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. 
covidtest meppel
Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

Het wijzigen van afspraken doet u door een e-mail te sturen naar info@speedcovidtest.nl. Afspraken kunnen uiterlijk 3 uur voor de oorspronkelijk reserveringstijd worden gewijzigd. Binnen 3 uur is het helaas niet mogelijk om een afspraak nog te wijzigen.

Hoe komt het dat ik geen afspraakbevestiging per e-mail ontvang?

Omdat er online weleens misbruik wordt gemaakt van COVID-19, gaan softwarebedrijven (c.q. Google, Hotmail, Outlook) steeds vaker filteren op onderwerpen "Covid", "Corona" en/of "test". Hierdoor kan het voorkomen dat de afspraakbevestiging in de ongewenste mailbox terechtkomt.

In de meeste gevallen komt de afspraakbevestiging in de postvak terecht. Controleer altijd uw ongewenste mailbox en/of spambox. Heeft u ook in de ongewenste mailbox geen afspraakbevestiging ontvangen?

Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt direct de afspraakbevestiging van ons.

Is de PCR-Speekseltest betrouwbaar?

Wereldwijd is de reguliere PCR-test de gouden standaard. Het onderzoek van de sample bij afname van de PCR-Speekseltest gebeurt hetzelfde als bij de reguliere PCR-test. Daarvoor werkt Speed Covid Test samen met laboratoria Pro Health en TLR International Laboratories. De PCR-Speekseltest is een door het RIVM goedgekeurde test .

Belangrijk! In het geval u wilt reizen, dient u zelf na te gaan of een land de PCR-Speekseltest accepteert. Regelgeving betreft het soort test en reizen verandert regelmatig.

Is Speed Covid Test verbonden aan een geregistreerde BIG arts?

Speed Covid Test werkt aan de hand van de LCI en RIVM gestelde richtlijnen. Dit gebeurt onder supervisie van onderstaande BIG geregistreerde arts.

Dr. I.R. Madijokromo-Ramlal 
BIG-nummer: 59045296101

Kan ik een reiscertificaat krijgen?

Ja, na afname van de PCR-test gaat uw sample naar een RIVM goedgekeurd laboratorium. Indien uit onderzoek blijkt dat u het coronavirus niet bij u draagt, ontvangt u een reiscertificaat waarmee u internationaal kunt reizen.

Uitsluitend bij een negatief testuitslag, ontvangt u een Engelse versie van het reiscertificaat per mail geaccrediteerd door:

Dr. I.R. Madijokromo-Ramlal 
BIG-nummer: 59045296101

Bekijk alle veelgestelde vragen

Contactformulier

Wanneer u vragen heeft over onze testen of een afspraak voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere medewerkers van uw bedrijf wilt inplannen, neemt u via onderstaand contactformulier contact met ons op. 
Contact NL
Ede corona test

Professioneel opgeleide medewerkers

Al onze COVID-19 testers hebben een handelingsbekwaam certificaat. Ze zullen zorgdragen dat de test zo prettig en correct mogelijk wordt uitgevoerd.
Afspraak maken
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram