Afspraak maken
SpeedCovidTest Kampen
Landelijk Covidtest Centrum Delft (Westcord Hotel)

Snelle en betrouwbare COVID test in Delft

Afspraak maken

PCR-Speekseltest
 Delft

€129.50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM goedgekeurd
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden.
Beschikbaar in Delft
Optioneel internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

PCR test 
Delft

€99,50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM goedgekeurd
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden.
Beschikbaar in Delft
Optioneel internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

Antigeen & antistoffen test
 Delft

€49,50
per test
COVID test bij beginnende klachten           
RIVM en CE goedgekeurde sneltesten
Binnen 15 minuten resultaat
Beschikbaar in Delft
Ook beschikbaar in 
combinatie voor €79,50
Afspraak maken
Meer informatie

 Waarom COVID-19 sneltesten in Delft?

Onze missie is een positieve bijdrage leveren aan de samenleving bij het minimaliseren van de verspreiding van het Coronavirus.
Covid test Delft

COVID-19 testen beschikbaar voor iedereen

Doordat de aandacht van de GGD steeds meer naar het vaccineren van de Nederlandse bevolking gaat, houdt SpeedCovidTest zich bezig met het testen van werknemers, werkgevers en particulieren. 

Om de GGD te ondersteunen heeft SpeedCovidTest nu een COVID testlocatie geopend in Delft. Heeft u Coronaklachten? Of bent u in aanraking geweest met een persoon dat besmet is met het Coronavirus? Laat u testen bij de COVID testlocatie in Delft. 

Teststraat Delft onder toezicht van BIG arts

Onze diensten gebeuren volgens de RIVM-richtlijnen en onder toezicht van:
A.W.P. Heera
Registered Physician 
Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Uw gezondheid onze zorg  

In 4 eenvoudige stappen kunt online een afspraak inplannen voor een COVID-19 test in Delft. Vandaag nog een afspraak en snel het testresultaat in huis.
1

Boek online een afspraak in Delft

U kiest voor de COVID-test die het best bij uw klachten aansluit of als u in contact bent geweest met iemand die besmet is met het Coronavirus. Boek uw gewenste tijdstip op COVID-test locatie Delft.
2

Bezoek onze testlocatie in Delft

Onze gecertificeerde medewerker zal u eerst vragen over uw klachten en helpt u daarna verder. Neemt u uw legitimatiebewijs mee? Ook is het dragen van een mondkapje verplicht.
3

Een veilige COVID-test

De covidtest wordt uitgevoerd door middel van een vingerprik. De antigeen test wordt afgenomen door een wattenstaaf in uw neus. Onze medewerkers zullen de tijd voor u nemen.
4

De uitslag

De uitslag van uw COVID-test ontvangt u binnen 15 minuten per e-mail. Bent u positief getest? Dan verzoekt de GGD u dringend om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en afstand te houden van uw huisgenoten.

Waar is onze vestiging?

 
Locatie Delft is hier gevestigd:

SpeedCovidTest Delft.
Olof Palmestraat 2, 
2616 LM, Delft

Op parkeerplaats WestCord Hotel bij IKEA

COVID-19 nieuws

Het laatste nieuws over het COVID-19, de ontwikkelingen van SpeedCovidTest en de corona-pandemie leest u in onze nieuwsitems. 
29 april 2021
Nieuws
Gratis corona test voor werknemers
Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test.
Lees meer
12 april 2021
Nieuws
Gratis preventief zelftesten op het coronavirus
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft sinds 24 maart 2021 een regeling met als doel werknemers preventief - dus zonder klachten - te laten zelftesten op een besmetting met Covid-19. Speed Covid Test is een door het ministerie van VWS gecontracteerde aanbieder en krijgt een vergoeding voor de zelftesten. Het testcentrum wil op haar beurt de zelftesten gratis aanbieden aan bedrijven. Hiermee wil de Speed Covid Test haar missie uitbreiden om bedrijven verder door de coronacrisis te helpen.
Lees meer
1 maart 2021
Nieuws
Corona sneltest of PCR-test afnemen bij WestCord Hotel in Delft
Delft heeft sinds februari een nieuwe corona-testlocatie. Op het parkeerterrein van WestCord Hotel (naast Ikea Delft) kunnen mensen zich laten testen op het coronavirus
Lees meer
1 2 3 8
Bekijk alle nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het testen op het coronavirus? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. 
Test op covid in Kampen
Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

Het wijzigen van afspraken doet u door een e-mail te sturen naar info@speedcovidtest.nl. Afspraken kunnen uiterlijk 3 uur voor de oorspronkelijk reserveringstijd worden gewijzigd. Binnen 3 uur is het helaas niet mogelijk om een afspraak nog te wijzigen.

Hoe komt het dat ik geen afspraakbevestiging per e-mail ontvang?

Omdat er online weleens misbruik wordt gemaakt van COVID-19, gaan softwarebedrijven (c.q. Google, Hotmail, Outlook) steeds vaker filteren op onderwerpen "Covid", "Corona" en/of "test". Hierdoor kan het voorkomen dat de afspraakbevestiging in de ongewenste mailbox terechtkomt.

In de meeste gevallen komt de afspraakbevestiging in de postvak terecht. Controleer altijd uw ongewenste mailbox en/of spambox. Heeft u ook in de ongewenste mailbox geen afspraakbevestiging ontvangen?

Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt direct de afspraakbevestiging van ons.

Is de PCR-Speekseltest betrouwbaar?

Wereldwijd is de reguliere PCR-test de gouden standaard. Het onderzoek van de sample bij afname van de PCR-Speekseltest gebeurt hetzelfde als bij de reguliere PCR-test. Daarvoor werkt Speed Covid Test samen met laboratoria Pro Health en TLR International Laboratories. De PCR-Speekseltest is een door het RIVM goedgekeurde test .

Belangrijk! In het geval u wilt reizen, dient u zelf na te gaan of een land de PCR-Speekseltest accepteert. Regelgeving betreft het soort test en reizen verandert regelmatig.

Is Speed Covid Test verbonden aan een geregistreerde BIG arts?

Speed Covid Test werkt aan de hand van de LCI en RIVM gestelde richtlijnen. Dit gebeurt onder supervisie van onderstaande BIG geregistreerde arts.

A.W.P. Heera
Registered Physician Member of Haciz
(General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Kan ik een reiscertificaat krijgen?

Ja, na afname van de PCR-test gaat uw sample naar een RIVM goedgekeurd laboratorium. Indien uit onderzoek blijkt dat u het coronavirus niet bij u draagt, ontvangt u een reiscertificaat waarmee u internationaal kunt reizen.

Uitsluitend bij een negatief testuitslag, ontvangt u een Engelse versie van het reiscertificaat per mail geaccrediteerd door:

A.W.P. Heera, Registered Physician, Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Bekijk alle veelgestelde vragen

Contactformulier Delft

Wanneer u vragen heeft over onze COVID-19 testen of een afspraak voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere medewerkers van uw bedrijf wilt inplannen in Delft, neemt u via onderstaand contactformulier contact met ons op. 
Contact NL
Betrouwbare covid test in Delft

Deskundige medewerkers

Wij werken in Delft met handelingsbekwame en gecertificeerde COVID-19 testers. Zij zullen zorgdragen zodat de CovidTest zo correct en prettig mogelijk voor u verloopt.
Afspraak maken
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram