Afspraak maken
covid test oud-beijerland
Landelijk Covidtest Centrum Oud-Beijerland

Snel en betrouwbare Covid tests in Oud-Beijerland

Afspraak maken

PCR-Speekseltest
 Oud-Beijerland

€129.50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM goedgekeurd
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden
Beschikbaar in Oud-Beijerland
Optioneel internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

PCR test
 Oud-Beijerland

€109,50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM Goedgekeurd
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden
Beschikbaar in Oud-Beijerland
Optioneel internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

Antigeen & antistoffen test
 Oud-Beijerland

€49,50
per test
COVID test bij beginnende klachten         
RIVM en CE goedgekeurde sneltesten
Binnen 15 minuten resultaat
Beschikbaar in Oud-Beijerland
Ook beschikbaar in 
combinatie voor €79,50
Afspraak maken
Meer informatie

 Waarom COVID-19 sneltesten in Oud-Beijerland?

Met deze Covid tests willen we een bijdrage leveren aan het herstel van de de samenleving. Met onze Covid teststraat in Oud-Beijerland hopen we verdere verspreiding van covid te verminderen.  
SpeedCovidTest Oud-Beijerland

Voor wie is de Covid test in Oud-Beijerland?  

SpeedCovidTest houdt zich bezig met de grote vraag die is ontstaan naar Covid tests van werkgevers, werknemers en particulieren in Oud-Beijerland. De GGD's houden zich steeds meer bezig met het vaccineren van de bevolking. Om de GGD's in de omgeving Oud-Beijerland te ondersteunen heeft SpeedCovidTest een vestiging geopend waar men een Covid test kan doen.  

Covid test onder toezicht van BIG arts 

Onze Covid tests in Oud-Beijerland gebeuren volgens de RIVM richtlijnen en onder toezicht van: 
A.W.P. Heera
Registered Physician 
Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Uw gezondheid onze zorg  

In 4 eenvoudige stappen vandaag nog een Covid test in Oud-Beijerland en snel uw testresultaat in huis. 
1

Online een afspraak boeken

U maakt eenvoudig een afspraak voor een Covid test op onze locatie in Oud-Beijerland. Bent u in contact geweest met een besmet persoon? Maak dan direct een afspraak voor een Covid test.  
2

Testen in Oud-Beijerland

Een van onze gecertificeerde medewerkers vraagt naar uw klachten. Tijdens de afspraak draagt u een mondmasker en neem u uw legitimatiebewijs mee.
3

Word veilig getest met de Covid test

De Covid test heeft meerdere mogelijkheden. In Oud-Beijerland voeren we de antistoffen test uit door een vingerprik. De antigeen test nemen wij af middels een wattenstaaf in de neus. Onze medewerkers maken alle tijd voor u.   
4

Uitslag Covid test per mail

Na uw test in Oud-Beijerland ontvangt u binnen 15 minuten de uitslag op de mail. Positief getest? Dan moet u 10 dagen thuis in quarantaine en afstand houden van huisgenoten.  

Waar is onze vestiging?

 
Locatie Oud-Beijerland is hier gevestigd:

SpeedCovidTest Oud-Beijerland.
Rembrandtstraat 3
3262 HN, Oud-Beijerland


COVID-19 nieuws

Het laatste nieuws over het COVID-19, de ontwikkelingen van SpeedCovidTest en de corona-pandemie leest u in onze nieuwsitems. 
29 april 2021
Nieuws
Gratis corona test voor werknemers
Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test.
Lees meer
12 april 2021
Nieuws
Gratis preventief zelftesten op het coronavirus
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft sinds 24 maart 2021 een regeling met als doel werknemers preventief - dus zonder klachten - te laten zelftesten op een besmetting met Covid-19. Speed Covid Test is een door het ministerie van VWS gecontracteerde aanbieder en krijgt een vergoeding voor de zelftesten. Het testcentrum wil op haar beurt de zelftesten gratis aanbieden aan bedrijven. Hiermee wil de Speed Covid Test haar missie uitbreiden om bedrijven verder door de coronacrisis te helpen.
Lees meer
1 maart 2021
Nieuws
Corona sneltest of PCR-test afnemen bij WestCord Hotel in Delft
Delft heeft sinds februari een nieuwe corona-testlocatie. Op het parkeerterrein van WestCord Hotel (naast Ikea Delft) kunnen mensen zich laten testen op het coronavirus
Lees meer
1 2 3 8
Bekijk alle nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het testen op het coronavirus? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. 
covid test locatie oud beijerland
Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

Het wijzigen van afspraken doet u door een e-mail te sturen naar info@speedcovidtest.nl. Afspraken kunnen uiterlijk 3 uur voor de oorspronkelijk reserveringstijd worden gewijzigd. Binnen 3 uur is het helaas niet mogelijk om een afspraak nog te wijzigen.

Hoe komt het dat ik geen afspraakbevestiging per e-mail ontvang?

Omdat er online weleens misbruik wordt gemaakt van COVID-19, gaan softwarebedrijven (c.q. Google, Hotmail, Outlook) steeds vaker filteren op onderwerpen "Covid", "Corona" en/of "test". Hierdoor kan het voorkomen dat de afspraakbevestiging in de ongewenste mailbox terechtkomt.

In de meeste gevallen komt de afspraakbevestiging in de postvak terecht. Controleer altijd uw ongewenste mailbox en/of spambox. Heeft u ook in de ongewenste mailbox geen afspraakbevestiging ontvangen?

Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt direct de afspraakbevestiging van ons.

Is de PCR-Speekseltest betrouwbaar?

Wereldwijd is de reguliere PCR-test de gouden standaard. Het onderzoek van de sample bij afname van de PCR-Speekseltest gebeurt hetzelfde als bij de reguliere PCR-test. Daarvoor werkt Speed Covid Test samen met laboratoria Pro Health en TLR International Laboratories. De PCR-Speekseltest is een door het RIVM goedgekeurde test .

Belangrijk! In het geval u wilt reizen, dient u zelf na te gaan of een land de PCR-Speekseltest accepteert. Regelgeving betreft het soort test en reizen verandert regelmatig.

Is Speed Covid Test verbonden aan een geregistreerde BIG arts?

Speed Covid Test werkt aan de hand van de LCI en RIVM gestelde richtlijnen. Dit gebeurt onder supervisie van onderstaande BIG geregistreerde arts.

A.W.P. Heera
Registered Physician Member of Haciz
(General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Kan ik een reiscertificaat krijgen?

Ja, na afname van de PCR-test gaat uw sample naar een RIVM goedgekeurd laboratorium. Indien uit onderzoek blijkt dat u het coronavirus niet bij u draagt, ontvangt u een reiscertificaat waarmee u internationaal kunt reizen.

Uitsluitend bij een negatief testuitslag, ontvangt u een Engelse versie van het reiscertificaat per mail geaccrediteerd door:

A.W.P. Heera, Registered Physician, Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Bekijk alle veelgestelde vragen

Contactformulier

Heeft u een vraag over de Covid test of wilt u een afspraak inplannen voor het testen van meerdere werknemers in de omgeving Oud-Beijerland? U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier.
Contact NL
betrouwbare covid-test oud-beijerland

Deskundige medewerkers

Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde COVID-19 testers en zullen zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u uit te voeren.
Afspraak maken
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram