Afspraak maken
Coronasneltest Amsterdam
Landelijk Corona Sneltest Centrum 
Amsterdam Art Hotel (Westcord)

Snelle en betrouwbare Coronasneltest in Amsterdam Art Hotel

Afspraak maken

PCR-Speekseltest
  Amsterdam

€129.50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM goedgekeurd
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden.
Beschikbaar in Amsterdam
Inclusief internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

PCR test 
Amsterdam

€99,50
per test
COVID test bij beginnende klachten
RIVM goedgekeurd
Vandaag of morgen nog de uitslag? 
Zie onder "Afspraak maken" de voorwaarden.
Beschikbaar in Amsterdam
Inclusief internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

Antigeen & antistoffen test 
Amsterdam

€49,50
per test
Antigeen en Antistoffen test          
RIVM en CE goedgekeurde sneltesten
Binnen 15 minuten resultaat
Beschikbaar in Amsterdam
Ook beschikbaar in
combinatie voor €79,50
Afspraak maken
Meer informatie

 Waarom een Coronasneltest in Amsterdam?

Laat u zicht zo snel mogelijk testen indien u klachten ervaart. Verkoudheid, keelpijn, hoesten, verstoorde ademhaling, lichaamstemperatuur boven de 37,5 graden, mindere ruik- en of proefvermogen. Herkent u momenteel een van deze klachten of twijfelt u? Maak dan direct een afspraak bij CovidSpeedTest. Met onze testen wordt onderzocht of u op dit moment het Coronavirus heeft of heeft gehad.  
corona sneltesten

Coronatest beschikbaar in Amsterdam

De GGD'en zet zich voornamelijk in voor het vaccineren van de bevolking. Bij particulieren en bedrijven groeit de vraag naar Coronasneltesten. SpeedCovidTest biedt Coronasneltesten aan in de omgeving van Amsterdam. SpeedCovidTest ondersteund de GGD'en met een snelteststraat in Amsterdam.

Teststraat onder toezicht van BIG arts

SpeedCovidTest volgt in Amsterdam bij alle diensten de richtlijnen van het RIVM en staat onder toezicht van:
A.W.P. Heera
Registered Physician 
Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Uw gezondheid onze zorg  

Vier eenvoudige stappen bij SpeedCovidTest in Amsterdam. Vandaag nog een afspraak en snel uw testresultaat per mail.  
1

Maak online een afspraak in Amsterdam

Kies de Coronasneltest die past bij uw klachten en situatie. SpeedCovidTest biedt verschillende testen aan, zoals een antistoffen test en een antigeen test.
2

Bezoek onze testplek in Amsterdam

Wanneer u aankomt op onze Coronasneltestlocatie in Amsterdam toont u uw legitimatiebewijs. Vervolgens begeleidt een van de testers u naar uw zitplaats. Wanneer u zit verwijdert u uw mondkapje van uw neus.
3

De Coronasneltest

Bij een antistoffen test wordt er bloed afgenomen door middel van een vingerprik. Dit bloed wordt onderzocht op de aanwezigheid van antistoffen. Wanneer u kiest voor een antigeen test neemt een van onze testers vervolgens met een wattenstaaf wat slijm weg uit uw neus en/of keel. Dit duurt ongeveer 3 seconden.
4

Is de uitslag van de Coronasneltest positief?

Is de uitkomst van de Coronasneltest positief? Wij verzoeken u dan dringend om 10 dagen in thuisquarantaine te gaan, waarbij u afstand houdt van uw huisgenoten.

Waar is onze vestiging?

 
Locatie Amsterdam is hier gevestigd:

SpeedCovidTest Amsterdam.
Spaarndammerdijk 302, 
1013 ZX, Amsterdam

Westcord Art Hotel Amsterdam

COVID-19 nieuws

Het laatste nieuws over het COVID-19, de ontwikkelingen van SpeedCovidTest en de corona-pandemie leest u in onze nieuwsitems. 
29 april 2021
Nieuws
Gratis corona test voor werknemers
Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test.
Lees meer
12 april 2021
Nieuws
Gratis preventief zelftesten op het coronavirus
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft sinds 24 maart 2021 een regeling met als doel werknemers preventief - dus zonder klachten - te laten zelftesten op een besmetting met Covid-19. Speed Covid Test is een door het ministerie van VWS gecontracteerde aanbieder en krijgt een vergoeding voor de zelftesten. Het testcentrum wil op haar beurt de zelftesten gratis aanbieden aan bedrijven. Hiermee wil de Speed Covid Test haar missie uitbreiden om bedrijven verder door de coronacrisis te helpen.
Lees meer
1 maart 2021
Nieuws
Corona sneltest of PCR-test afnemen bij WestCord Hotel in Delft
Delft heeft sinds februari een nieuwe corona-testlocatie. Op het parkeerterrein van WestCord Hotel (naast Ikea Delft) kunnen mensen zich laten testen op het coronavirus
Lees meer
1 2 3 8
Bekijk alle nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het testen op het coronavirus? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. 
sneltest covid
Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

Het wijzigen van afspraken doet u door een e-mail te sturen naar info@speedcovidtest.nl. Afspraken kunnen uiterlijk 3 uur voor de oorspronkelijk reserveringstijd worden gewijzigd. Binnen 3 uur is het helaas niet mogelijk om een afspraak nog te wijzigen.

Hoe komt het dat ik geen afspraakbevestiging per e-mail ontvang?

Omdat er online weleens misbruik wordt gemaakt van COVID-19, gaan softwarebedrijven (c.q. Google, Hotmail, Outlook) steeds vaker filteren op onderwerpen "Covid", "Corona" en/of "test". Hierdoor kan het voorkomen dat de afspraakbevestiging in de ongewenste mailbox terechtkomt.

In de meeste gevallen komt de afspraakbevestiging in de postvak terecht. Controleer altijd uw ongewenste mailbox en/of spambox. Heeft u ook in de ongewenste mailbox geen afspraakbevestiging ontvangen?

Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt direct de afspraakbevestiging van ons.

Is de PCR-Speekseltest betrouwbaar?

Wereldwijd is de reguliere PCR-test de gouden standaard. Het onderzoek van de sample bij afname van de PCR-Speekseltest gebeurt hetzelfde als bij de reguliere PCR-test. Daarvoor werkt Speed Covid Test samen met laboratoria Pro Health en TLR International Laboratories. De PCR-Speekseltest is een door het RIVM goedgekeurde test .

Belangrijk! In het geval u wilt reizen, dient u zelf na te gaan of een land de PCR-Speekseltest accepteert. Regelgeving betreft het soort test en reizen verandert regelmatig.

Is Speed Covid Test verbonden aan een geregistreerde BIG arts?

Speed Covid Test werkt aan de hand van de LCI en RIVM gestelde richtlijnen. Dit gebeurt onder supervisie van onderstaande BIG geregistreerde arts.

A.W.P. Heera
Registered Physician Member of Haciz
(General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Kan ik een reiscertificaat krijgen?

Ja, na afname van de PCR-test gaat uw sample naar een RIVM goedgekeurd laboratorium. Indien uit onderzoek blijkt dat u het coronavirus niet bij u draagt, ontvangt u een reiscertificaat waarmee u internationaal kunt reizen.

Uitsluitend bij een negatief testuitslag, ontvangt u een Engelse versie van het reiscertificaat per mail geaccrediteerd door:

A.W.P. Heera, Registered Physician, Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Bekijk alle veelgestelde vragen

Contactformulier

Samen stoppen we het Coronavirus in Amsterdam. Vermijd lange wachttijden of onnodige quarantaine. Wij bieden u de mogelijkheden om op een snelle en betrouwbare wijze COVID-19 te detecteren. Ook voor maatwerk afspraken voor bedrijven en instellingen kunt u bij ons terecht. Wij staan klaar voor u en uw medewerkers. Vul alle onderstaande velden in en wij nemen vandaag nog contact met u op.  
Contact NL
Amsterdam corona sneltesten

Gecertificeerde medewerkers

De testen bij SpeedCovidTest worden uitgevoerd door erkende en vakbekwame professionals. Onze testen zijn betrouwbaar gevalideerd door de Nederlandse overheid. Zowel onze testlocaties (o.a. Amsterdam) als de door ons gevolgde procedures zijn conform de richtlijnen van de GGD en het RIVM. Binnen 15 minuten weet u waar u aan toe bent en kunt u indien nodig, gepaste maatregelen nemen om verspreiding te voorkomen. Samen met u gaan we het verschil maken.   
Afspraak maken
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram