Schedule appointment

Antigeen speekseltest

Schedule appointment

Why COVID-19 speed tests?

Het is onze missie een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving, reizen te bevorderen en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren.
antigeen speekseltest

Wat is een antigeen speekseltest?

De antigeen speekseltest is een coronatest waarbij er gebruik gemaakt wordt van een non-invasie methode. Hierbij wordt speeksel uit uw mond gebruikt. De corona speekseltest staat voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 nucleocapside-eiwitantigeen. Deze test werkt met grote nauwkeurigheid vanwege de affiniteit tussen ACE2-receptoren en S-eiwitten. Bovendien is de test ook gevoelig voor verschillende mutanten.‍ 

Binnen 15 minuten betrouwbaar resultaat

Met de antigeen speekseltest ontvangt u binnen 15 minuten na afname van de test uw testuitslag. De antigeen speekseltest is een CE gevalideerde sneltest en in bezit van een TüV certificaat. Bovendien is de test opgenomen in de BfArM-lijst.  

Werkwijze

De antigeen speekseltest is eenvoudig te boeken. 
1

Make an appointment online

Lees goed de informatie over de test op de website. Boek online een afspraak bij de gewenste testlocatie en kies voor het tijdstip dat u het best uitkomt. Betaling gebeurt via iDeal of creditcard. 
2

Come to the test site

U komt met een mondkapje op naar één van onze testlocaties. Bij de testlocatie worden de RIVM richtlijnen in acht genomen. Vergeet uw legitimatiebewijs niet mee te nemen.
3

U wordt getest

Het is belangrijk dat u 30 minuten voor afname van de test niet heeft gegeten of gedronken en niet gerookt heeft. Spoel uw mond met water 30 minuten voor afname van de test. De antigeen speekseltest wordt uitgevoerd aan de hand van een trechter waarin het speeksel wordt opgevangen. De test is afgerond bij voldoende afname van het speeksel.
4

U ontvangt de testuitslag

Nadat het speeksel is afgenomen, wordt uw speeksel onderzocht. Dit proces duurt doorgaans 15 minuten. Zodra het resultaat bij ons bekend is, ontvangt u de testuitslag via een beveiligde mail. 
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook_blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram