Medewerkers testen bij u op locatie tegen gereduceerde tarieven? Mail: info@speedcovidtest.nl

Gratis corona test voor werknemers

Bericht geplaatst op 29 april 2021

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stelt 450 miljoen euro beschikbaar aan werkgevers om hun werknemers te laten testen op het coronavirus. Bij Speed Covid Test kunnen werknemers gratis getest worden.  Met een gratis antigeen sneltest ontvangt de werknemer de uitslag na 15 minuten. Voorkom een corona uitbraak en houdt het bedrijf open tijdens de coronacrisis. 

Wat is een antigeentest

Een antigeen test detecteert een stukje eiwit van het coronavirus. Het sample wordt vanuit de neusholte door middel van een swab afgenomen. Dit sample wordt vervolgens in een vloeistof aangebracht op een teststrip. Op de teststrip zitten antilichamen die het coronavirus detecteren. Het duurt gemiddeld 15 minuten voordat de uitslag bekend is.

Waarom gratis sneltesten?

Werknemers met asymptomatische klachten, die in de buurt zijn geweest met een besmette persoon of een melding krijgen van de coronamelder app kunnen gratis gebruik maken van een sneltest. Het kan gemiddeld 5 dagen duren voordat men klachten ontwikkelt. Dit maakt het coronavirus een risico voor ieder bedrijf. 

Gratis testen

Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test. Andere medewerkers kunnen zich dan vervolgens ook laten testen. U kunt werknemers aanmelden via https://speedcovidtest.nl/gratis-sneltest/

Ons advies is om van de regeling goed gebruik te maken om een corona-uitbraak bij uw organisatie te voorkomen. Indien u zich meer wilt richten op preventie, dan is de MetaCheck een goed middel voor risicovolle beroepen om weerstand te bieden tegen covid-19.

Sneltest corona 

Veilig naar uw familie of naar het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact opnemen

Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@speedcovidtest.nl.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij jou af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit