Medewerkers testen bij u op locatie tegen gereduceerde tarieven? Mail: [email protected]
Afspraak maken

Gratis corona test voor werknemers

Bericht geplaatst op 29 april 2021

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stelt 450 miljoen euro beschikbaar aan werkgevers om hun werknemers te laten testen op het coronavirus. Bij Speed Covid Test kunnen werknemers gratis getest worden.  Met een gratis antigeen sneltest ontvangt de werknemer de uitslag na 15 minuten. Voorkom een corona uitbraak en houdt het bedrijf open tijdens de coronacrisis. 

Wat is een antigeentest

Een antigeen test detecteert een stukje eiwit van het coronavirus. Het sample wordt vanuit de neusholte door middel van een swab afgenomen. Dit sample wordt vervolgens in een vloeistof aangebracht op een teststrip. Op de teststrip zitten antilichamen die het coronavirus detecteren. Het duurt gemiddeld 15 minuten voordat de uitslag bekend is.

Waarom gratis sneltesten?

Werknemers met asymptomatische klachten, die in de buurt zijn geweest met een besmette persoon of een melding krijgen van de coronamelder app kunnen gratis gebruik maken van een sneltest. Het kan gemiddeld 5 dagen duren voordat men klachten ontwikkelt. Dit maakt het coronavirus een risico voor ieder bedrijf. 

Gratis testen

Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test. Andere medewerkers kunnen zich dan vervolgens ook laten testen. U kunt werknemers aanmelden via https://speedcovidtest.nl/gratis-sneltest/

Ons advies is om van de regeling goed gebruik te maken om een corona-uitbraak bij uw organisatie te voorkomen. Indien u zich meer wilt richten op preventie, dan is de MetaCheck een goed middel voor risicovolle beroepen om weerstand te bieden tegen covid-19.

Sneltest corona 

Veilig naar uw familie of naar het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
Je kan jouw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heb je een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op jouw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij jou af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit

1.165.973 mensen gingen je voorLaat je testen

Het is snel en veilig. Wij doen er alles aan de test zo prettig mogelijk af te nemen. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app.