Afspraak maken

Gratis corona test voor werknemers

Nieuws
29 april 2021

Gratis corona test voor werknemers

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stelt 450 miljoen euro beschikbaar aan werkgevers om hun werknemers te laten testen op het coronavirus. Bij Speed Covid Test kunnen werknemers gratis getest worden.  Met een gratis antigeen sneltest ontvangt de werknemer de uitslag na 15 minuten. Voorkom een corona uitbraak en houdt het bedrijf open tijdens de coronacrisis. 

Wat is een antigeentest

Een antigeen test detecteert een stukje eiwit van het coronavirus. Het sample wordt vanuit de neusholte door middel van een swab afgenomen. Dit sample wordt vervolgens in een vloeistof aangebracht op een teststrip. Op de teststrip zitten antilichamen die het coronavirus detecteren. Het duurt gemiddeld 15 minuten voordat de uitslag bekend is.

Waarom gratis sneltesten?

Werknemers met asymptomatische klachten, die in de buurt zijn geweest met een besmette persoon of een melding krijgen van de coronamelder app kunnen gratis gebruik maken van een sneltest. Het kan gemiddeld 5 dagen duren voordat men klachten ontwikkelt. Dit maakt het coronavirus een risico voor ieder bedrijf. 

https://speedcovidtest.nl/nl/gratis-zelftest/

Gratis testen

Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test. Andere medewerkers kunnen zich dan vervolgens ook laten testen. U kunt werknemers aanmelden via https://speedcovidtest.nl/gratis-sneltest/

Ons advies is om van de regeling goed gebruik te maken om een corona-uitbraak bij uw organisatie te voorkomen.

Sneltest corona 

Veilig naar uw familie of naar het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact

Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen.
Contact NL
Ervaren medewerkers
Al onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd door onze arts en zijn bekwaam gesteld om deze test gevalideerd, correct en prettig voor u af te nemen.
Afspraak maken
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram