Wilt u ook een testlocatie beginnen? Binnen één week bent u operationeel. Mail: [email protected]
Afspraak maken

Landelijk corona testcentrum blijft open ondanks winters weer

Bericht geplaatst op 5 februari 2021

Volgens de weersvoorspelling van Weeronline en Weerplaza is er vanaf komend weekend een grote kans op winters weer. De NOS meldt dat GGD een groot deel van de corona testlocaties zullen sluiten. In tegenstelling tot de testlocaties, blijven de vaccinatie locaties wel open. Speed Covid Test blijft open voor corona testen. 

GGD gesloten

In verband met de sneeuw die het land de komende dagen te wachten staat, waarschuwt de landelijke GGD: er zullen corona testlocaties gesloten zijn. Het landelijk testcentrum Speed Covid Test blijft open. Het testcentrum wil juist in deze tijd open blijven om verdere besmetting van het coronavirus te minimaliseren en op die manier een bijdrage te leveren aan het herstel van de economie en de samenleving.  

Lees ook: “Corona oplichters actief op het internet. Waarschuwing voor corona-phishing

Voorzichtigheid tijdens corona

De weersverwachting zal voor een deel van het land aantrekkelijk worden voor schaatsers. Veel Nederlanders willen graag de deur uit en snakken naar leuke activiteiten. Tijdens de wekelijkse persconferentie na de ministerraad adviseert demissionair premier Mark Rutte Nederlanders om voorzichtig te zijn. Volgens Mark Rutte staan ziekenhuizen op dit moment niet te springen op mensen met botbreuken. 

Lees ook: “De PCR test om Corona en COVID te analyseren

Derde golf corona

Inmiddels weten we dat de lockdown is verlengd tot 2 maart. Dit heeft te maken met de opmars van de Britse variant van het coronavirus. Tot die tijd mogen mensen nog maar één persoon per dag thuis ontvangen. De verwachting is dat er een derde corona golf op komst is. Om die reden blijft Speed Covid Test bereikbaar voor mensen die graag gebruik willen maken van een reguliere PCR-test, PCR Speekseltest, antigeen of antistoffen test

Lees ook: “Speed Covid Test primeur met corona PCR speekseltest

Sneltest corona

Veilig naar uw familie of naar het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
U kunt uw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heeft u een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op uw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit