Medewerkers testen bij u op locatie tegen gereduceerde tarieven? Mail: info@speedcovidtest.nl

Met spoed PCR binnen 3 uur op reis naar het buitenland

Bericht geplaatst op 17 juni 2021

Landelijk testcentrum Speed Covid Test is de eerste in Nederland die de mogelijkheid biedt om binnen 3 uur op reis te kunnen. Ideaal voor de zakelijke reiziger en ook particulieren die snel naar het buitenland moeten. De PCR spoed test is nu te boeken via de website.

Spoed PCR en sneltest

De spoed PCR biedt niet alleen uitkomst voor de zakelijke reiziger, maar ook de particuliere reiziger. De PCR spoed test is een PCR test zoals bekend bij de GGD. Belangrijk om te weten is, dat in sommige landen het niet meer nodig is om uitsluitend met een PCR test binnen te komen. Voor deze landen kunt u ook een antigeen sneltest bij ons boeken. De uitslag ontvangt u dan binnen 15 minuten na afname per mail. Gezinnen die naar het buitenland willen reizen, kunnen gebruik maken van de familie PCR. Hieronder leest u daar meer over.

Raadpleeg https://www.nederlandwereldwijd.nl/ voor meer informatie over uw reisbestemming.

Reizen met PCR speekseltest

Er zijn mensen die liever geen swab in de neus en keel willen ontvangen. Voor deze mensen is het mogelijk om met een PCR speeksel test op reis te gaan. Voor landen zoals Japan is het verplicht om een PCR speeksel test af te nemen. Andere testen worden in Japan niet geaccepteerd. Voor de PCR speeksel test bestaat op dit moment nog geen mogelijkheid om binnen 3 uur de testuitslag met reiscertificaat te ontvangen. Speed Covid Test hoopt daar in de toekomst meer in te kunnen betekenen.

Familie reizen PCR

Het landelijk testcentrum Speed Covid Test start met een unieke aanbieding voor de particuliere reiziger. Bij de gemiddelde testlocatie wordt ruim €100,- per persoon voor een PCR test betaald. In de meeste gevallen komt daar nog een toeslag bij van gemiddeld €20,- per reiscertificaat. Dit kosten lopen snel op naar €120,- per reiziger. Speed Covid Test biedt gezinnen tot 5 personen de mogelijkheid om voor €200,- een PCR test af te nemen inclusief gratis reiscertificaat.

Gratis PCR reizen

Speed Covid Test is op dit moment de mogelijkheid aan het onderzoeken om in de periode van 1 juli 2021 en 31 augustus 2021 PCR testen gratis te kunnen aanbieden. Dit gaat om de reguliere PCR test en niet de spoed PCR of de PCR speeksel test. Houd de website goed in de gaten!

De PCR test

De PCR test (polymerase chain reaction-test) is een test om aan te tonen of je op dit moment besmet bent met het coronavirus (SARS-CoV-2). Een door getraind personeel afgenomen keel-en neusswab vormt de basis van het de PCR test. Het opgevangen materiaal wordt in ons laboratorium geanalyseerd. Hieruit volgt een negatieve of positieve uitslag.

Contact opnemen

Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@speedcovidtest.nl.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij jou af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit