Wilt u ook een testlocatie beginnen? Binnen één week bent u operationeel. Mail: [email protected]
Afspraak maken

Nieuwe Corona-testlocatie in Rotterdam-Kralingen gaat vandaag open

Bericht geplaatst op 22 januari 2021

Het landelijk Corona sneltest centrum Speed Covid Test opent in samenwerking met The Pilates Place Rotterdam een Corona-testlocatie in Rotterdam-Kralingen. Bij de nieuwe testlocatie aan de Oostzeedijk 160a weten mensen binnen 15 minuten of zij besmet zijn met het Coronavirus. Speed Covid Test werkt uitsluitend met Europees en RIVM goedgekeurde tests. De tests worden afgenomen onder toezicht van arts A.W.P. Heera. Mensen die getest willen worden kunnen online boeken en direct terecht bij de testlocatie.

Corona sneltesten 

Corona sneltesten meten de aanwezigheid van bepaalde eiwitten en hoeven niet zoals bij de GGD PCR-test in een laboratorium te worden geanalyseerd. Ze kunnen meteen worden uitgevoerd en afgelezen, waardoor de uitslag binnen 15 minuten beschikbaar is. Binnenkort zal de vestiging in Kralingen ook PCR-tests aanbieden. De uitslag daarvan wordt, mits de afname voor 12:00 uur plaatsvindt, dezelfde dag bekendgemaakt. 

Reiscertificaat 

Bovendien biedt Speed Covid Test de mogelijkheid om een reiscertificaat mee te geven bij een negatieve testuitslag. De zogeheten non-COVID-verklaring wordt doorgaans door zakelijke reizigers in het buitenland getoond als bewijsstuk dat men negatief getest is op COVID-19. Speed Covid Test adviseert hier enkel gebruik van te maken indien strikt noodzakelijk. 

Toenemende vraag testen

De opening van deze nieuwe testlocatie sluit aan bij de toenemende vraag naar tests in de regio Rotterdam-Rijnmond. Ook bedrijven sturen steeds vaker medewerkers langs om te testen. Op deze manier wilt de werkgever voorkomen dat één iemand de hele afdeling besmet. Met de opening van de testlocatie worden de reisafstanden voor mensen kleiner gemaakt. Speed Covid Test heeft landelijk vestigingen, waaronder één in Bergschenhoek. Afspraken kunnen ingepland worden via www.speedcovidtest.nl.

Sneltest corona Rotterdam

Veilig aan het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
U kunt uw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heeft u een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op uw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit