Afspraak maken
Landelijk Covidtest Centrum Bergschenhoek

Snel en betrouwbare Covid tests in Bergschenhoek

Antigeen test Bergschenhoek

€49,50
per test
Binnen 15 minuten resultaat
Door het OMT goedgekeurde sneltesten
Beschikbaar op 22 locaties
Snel online afspraak maken
Optioneel met reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

Antistoffen test Bergschenhoek

€49,50
per test
COVID test bij klachten langer dan 2 dagen
CE Europees goedgekeurd
Binnen 15 minuten resultaat
Beschikbaar bij alle vestigingen
Optioneel met reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

Combi-test Bergschenhoek

€79,50
per test
Binnen 15 minuten resultaat
Door het OMT goedgekeurde sneltesten
Beschikbaar op 22 locaties
Snel online afspraak maken
Optioneel met reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

Waarom een Coronatest in Bergschenhoek?

Vermoedt u dat u in aanraking bent gekomen met het Coronavirus? Laat u veilig en betrouwbaar testen bij SpeedCovidTest. Ook kunnen wij maatwerk afspraken omtrent het periodiek testen van uw personeelsbestand. Zo leveren we samen een positieve bijdrage aan de samenleving bij het minimaliseren van de verspreiding van het Coronavirus.

Coronatest beschikbaar voor iedereen in Bergschenhoek

De GGD'en focussen zich op het grootschalig vaccineren van de bevolking. De vraag naar Coronatesten voor particulieren en bedrijven groeit. 

SpeedCovidTest houdt zich bezig met het aanbieden van deze testen in de omgeving van Bergschenhoek. Met deze vestiging in Bergschenhoek ondersteunt SpeedCovidTest de GGD'en.

Teststraat Bergschenhoek onder toezicht van BIG arts

SpeedCovidTest volgt bij alle diensten de richtlijnen van het RIVM. Ze staan onder toezicht van:
A.W.P. Heera
Registered Physician
Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Uw gezondheid onze zorg

De 4 eenvoudige stappen bij SpeedCovidTest. Vandaag nog een afspraak en snel uw testuitslag per mail.
1

Maak nu online een afspraak in Bergschenhoek

SpeedCovidTest biedt in Bergschenhoek diverse testen aan, zoals een antigeen test en een antistoffen test. Kies de Coronasneltest die past bij uw klachten en situatie.
2

Bezoek de testlocatie

U wordt op onze testlocatie in Bergschenhoek bij aankomst begeleid naar een zitplaats. Neem uw legitimatiebewijs mee en draag een mondkapje
3

Word getest op COVID-19

Bij een antigeen test neemt een van onze testers vervolgens met een wattenstaaf wat slijm weg uit uw neus en/of keel. Dit duurt ongeveer 3 seconden.

Wanneer u kiest voor een antistoffen test wordt er bloed afgenomen door middel van een vingerprik. Dit bloed wordt getest op de aanwezigheid van antistoffen.
4

Heeft u een positieve testuitslag?

Is de testuitslag positief? Dan verzoeken SpeedCovidTest en de GGD u dringend om 10 dagen thuis in isolatie te gaan. Houd hierbij afstand van uw huisgenoten

COVID-19 nieuws

Het laatste nieuws over het COVID-19, de ontwikkelingen van SpeedCovidTest en de corona-pandemie leest u in onze nieuwsitems.
29 april 2021
Nieuws
Gratis corona test voor werknemers
Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test.
Lees meer
12 april 2021
Nieuws
Gratis preventief zelftesten op het coronavirus
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft sinds 24 maart 2021 een regeling met als doel werknemers preventief - dus zonder klachten - te laten zelftesten op een besmetting met Covid-19. Speed Covid Test is een door het ministerie van VWS gecontracteerde aanbieder en krijgt een vergoeding voor de zelftesten. Het testcentrum wil op haar beurt de zelftesten gratis aanbieden aan bedrijven. Hiermee wil de Speed Covid Test haar missie uitbreiden om bedrijven verder door de coronacrisis te helpen.
Lees meer
1 maart 2021
Nieuws
Corona sneltest of PCR-test afnemen bij WestCord Hotel in Delft
Delft heeft sinds februari een nieuwe corona-testlocatie. Op het parkeerterrein van WestCord Hotel (naast Ikea Delft) kunnen mensen zich laten testen op het coronavirus
Lees meer
1 2 3 8
Bekijk alle nieuwsberichten

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen over het testen op het coronavirus? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.
Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

Het wijzigen van afspraken doet u door een e-mail te sturen naar info@speedcovidtest.nl. Afspraken kunnen uiterlijk 3 uur voor de oorspronkelijk reserveringstijd worden gewijzigd. Binnen 3 uur is het helaas niet mogelijk om een afspraak nog te wijzigen.

Hoe komt het dat ik geen afspraakbevestiging per e-mail ontvang?

Omdat er online weleens misbruik wordt gemaakt van COVID-19, gaan softwarebedrijven (c.q. Google, Hotmail, Outlook) steeds vaker filteren op onderwerpen "Covid", "Corona" en/of "test". Hierdoor kan het voorkomen dat de afspraakbevestiging in de ongewenste mailbox terechtkomt.

In de meeste gevallen komt de afspraakbevestiging in de postvak terecht. Controleer altijd uw ongewenste mailbox en/of spambox. Heeft u ook in de ongewenste mailbox geen afspraakbevestiging ontvangen?

Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt direct de afspraakbevestiging van ons.

Is de PCR-Speekseltest betrouwbaar?

Wereldwijd is de reguliere PCR-test de gouden standaard. Het onderzoek van de sample bij afname van de PCR-Speekseltest gebeurt hetzelfde als bij de reguliere PCR-test. Daarvoor werkt Speed Covid Test samen met laboratoria Pro Health en TLR International Laboratories. De PCR-Speekseltest is een door het RIVM goedgekeurde test .

Belangrijk! In het geval u wilt reizen, dient u zelf na te gaan of een land de PCR-Speekseltest accepteert. Regelgeving betreft het soort test en reizen verandert regelmatig.

Is Speed Covid Test verbonden aan een geregistreerde BIG arts?

Speed Covid Test werkt aan de hand van de LCI en RIVM gestelde richtlijnen. Dit gebeurt onder supervisie van onderstaande BIG geregistreerde arts.

A.W.P. Heera
Registered Physician Member of Haciz
(General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Kan ik een reiscertificaat krijgen?

Ja, na afname van de PCR-test gaat uw sample naar een RIVM goedgekeurd laboratorium. Indien uit onderzoek blijkt dat u het coronavirus niet bij u draagt, ontvangt u een reiscertificaat waarmee u internationaal kunt reizen.

Uitsluitend bij een negatief testuitslag, ontvangt u een Engelse versie van het reiscertificaat per mail geaccrediteerd door:

A.W.P. Heera, Registered Physician, Member of Haciz (General Practitioner Cooperation)
BIG : 29040290401

Bekijk alle veelgestelde vragen

Contactformulier

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website? Vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vermijd lange wachttijden of onnodige quarantaine. 

Wilt u uw medewerkers testen en snel de uitslag weten? Voor bedrijven en instellingen leveren wij graag maatwerk. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen door alle onderstaande velden in te vullen.
Contact NL

Deskundige medewerkers

Met onze sneltesten stellen wij binnen 15 minuten nauwkeurig vast of u het Coronavirus bij u draagt. Uitgangspunt is dat dit gebeurt op een betrouwbare, veilige en snelle manier. Ook voor bedrijven en instellingen kunt u bij ons terecht. Bij SpeedCovidTest hebben wij voldoende testcapaciteit voor uw organisatie.
Afspraak maken
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram