Afspraak maken

Combi-Test

Afspraak maken

Symptomen COVID-19

COVID-19 is de ziekte die wordt veroorzaakt door het Coronavirus SARS-CoV-2. De ziekte kan luchtwegklachten en koorts veroorzaken en in ernstige gevallen ademhalingsproblemen. Het virus wordt verspreid door hoesten en niezen.

De belangrijkste ziekteverschijnselen van COVID-19 zijn
Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen keelpijn)
Hoesten
Benauwdheid
Verhoging of koorts
Plotseling verlies van reuk en/of smaak

Beginnende Corona-klachten?

Als u besmet raakt met het Coronavirus SARS-CoV-2 duurt het meestal 5 tot 6 dagen voordat u klachten ontwikkelt. Heeft u gedurende 7 tot 14 dagen last gehad van COVID-19 achtige verschijnselen?

Dan adviseren wij u in dit geval het CE Europees goedgekeurde Zekmed antistoffen test. De antistoffen test kan bovendien aantonen of u in het verleden een COVID-19 infectie hebt gehad en wanneer de antilichamen nog zichtbaar zijn.

Bent u binnen de 5 dagen in aanraking gekomen met iemand die positief is getest op het Coronavirus SARS-CoV-2?

In dat geval adviseren wij u het door RIVM goedgekeurde antigeen test. De antigeen test meet de aanwezigheid van eiwitten van het virusdeel in uw neusholte.
Corona Test Glenn Helder

Hoe wordt een Combi-Test afgenomen? 

De testen worden afgenomen door deskundig en gecertificeerde testers. 
1

Aankomst testcentrum

U wordt opgevangen door een medewerker. De medewerker controleert uw gegevens aan de hand van uw legitimatiebewijs. Vervolgens wordt u begeleid naar de plek waar de test wordt afgenomen. 
2

Neusswab en vingerprik

De testen worden afgenomen door een gecertificeerde tester. De swab zal gedurende 3 seconden in de neus worden aangebracht. Voor de vingerprik wordt uw hand ontsmet waarna het prikje plaatsvindt en er een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen. 
3

15 minuten resultaat

Beide samples worden binnen 5 minuten afgenomen. De medewerker controleert nog een keer uw gegevens. De testuitslag ontvangt u binnen 15 minuten via een beveiligde omgeving op de mail.
4

De testuitslag

Bent u positief getest? Volg dan de richtlijnen van de GGD en houd afstand van uw huisgenoten. In de mail vindt u een link naar de actuele informatie omtrent quarantaine.

Veel gestelde vragen

We hebben een aantal veel gestelde vragen op een rij gezet
betrouwbare antigeen test
Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

Het wijzigen van afspraken doet u door een e-mail te sturen naar info@speedcovidtest.nl. Afspraken kunnen uiterlijk 3 uur voor de oorspronkelijk reserveringstijd worden gewijzigd. Binnen 3 uur is het helaas niet mogelijk om een afspraak nog te wijzigen.

Hoe komt het dat ik geen afspraakbevestiging per e-mail ontvang?

Omdat er online weleens misbruik wordt gemaakt van COVID-19, gaan softwarebedrijven (c.q. Google, Hotmail, Outlook) steeds vaker filteren op onderwerpen "Covid", "Corona" en/of "test". Hierdoor kan het voorkomen dat de afspraakbevestiging in de ongewenste mailbox terechtkomt.

In de meeste gevallen komt de afspraakbevestiging in de postvak terecht. Controleer altijd uw ongewenste mailbox en/of spambox. Heeft u ook in de ongewenste mailbox geen afspraakbevestiging ontvangen?

Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt direct de afspraakbevestiging van ons.

Is de PCR-Speekseltest betrouwbaar?

Wereldwijd is de reguliere PCR-test de gouden standaard. Het onderzoek van de sample bij afname van de PCR-Speekseltest gebeurt hetzelfde als bij de reguliere PCR-test. Daarvoor werkt Speed Covid Test samen met laboratoria Pro Health en TLR International Laboratories. De PCR-Speekseltest is een door het RIVM goedgekeurde test .

Belangrijk! In het geval u wilt reizen, dient u zelf na te gaan of een land de PCR-Speekseltest accepteert. Regelgeving betreft het soort test en reizen verandert regelmatig.

Is Speed Covid Test verbonden aan een geregistreerde BIG arts?

Speed Covid Test werkt aan de hand van de LCI en RIVM gestelde richtlijnen. Dit gebeurt onder supervisie van onderstaande BIG geregistreerde arts.

Dr. I.R. Madijokromo-Ramlal 
BIG-nummer: 59045296101

Kan ik een reiscertificaat krijgen?

Ja, na afname van de PCR-test gaat uw sample naar een RIVM goedgekeurd laboratorium. Indien uit onderzoek blijkt dat u het coronavirus niet bij u draagt, ontvangt u een reiscertificaat waarmee u internationaal kunt reizen.

Uitsluitend bij een negatief testuitslag, ontvangt u een Engelse versie van het reiscertificaat per mail geaccrediteerd door:

Dr. I.R. Madijokromo-Ramlal 
BIG-nummer: 59045296101

Bekijk alle veelgestelde vragen

Contactformulier

Heeft u een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere personen. 

Vul dan het onderstaande contactformulier in.
Contact NL
corona antigeen sneltest

Deskundige medewerkers

Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u af te nemen.
Afspraak maken
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram