Afspraak maken
Landelijk Covid test Centrum Bergschenhoek

Snelle en betrouwbare COVID test in Bergschenhoek

Afspraak maken

PCR-Testen 
Bergschenhoek

Vanaf €109,50
per test
Meest gekozen! PCR-Speekseltest voor €129,50
PCR-Test (swab), voor €109,50
PCR-Test Spoed (swab), uitslag in 3 uur, voor €149,-
PCR-Test Groep (swab), 5 personen, voor €199,-
Inclusief internationaal reiscertificaat
Afspraak maken
Meer informatie

Antigeen sneltesten
 Bergschenhoek

Vanaf €49,50
per test
Meest gekozen! Antigeen-speekseltest voor €59,50
Antigeen-neusswab voor €49,50
Binnen 15 minuten resultaat
Inclusief Reiscertificaat
Ook beschikbaar in combinatie
met antistoffen vanaf €79,50
Afspraak maken
Meer informatie

Antistoffen sneltesten
 Bergschenhoek

Vanaf €49,50
per test
Antistoffen-sneltest voor €49,50
Door het OMT goedgekeurde sneltesten
Binnen 15 minuten resultaat
Beschikbaar bij alle vestigingen m.u.v. Airport
Ook beschikbaar in combinatie
met antigeen sneltest vanaf €79,50
Afspraak maken
Meer informatie

Bergschenhoek 
Waarom een COVID test?

Kies voor zekerheid. SpeedCovidTest is zeven dagen per week geopend. Bij ons geen lange wachtrijen. Maak direct online een afspraak voor Bergschenhoek. Zo leveren we samen een positieve bijdrage aan de samenleving bij het minimaliseren van de verspreiding van het Coronavirus.  
covid test in Bergschenhoek

Voor iedereen

Daar waar de aandacht van de GGD’en steeds meer gaat naar het vaccineren van de bevolking, houdt SpeedCovidTest zich bezig met de grote vraag naar covidtesten van werkgevers, werknemers en particulieren.

Daarvoor heeft SpeedCovidTest landelijk vestigingen geopend om de GGD’en te ondersteunen.

Onder toezicht van BIG arts

Onze diensten gebeuren volgens de RIVM-richtlijnen en werkt onder supervisie van: 

Drs. I.R. Madijokromo-Ramlal 
BIG-nummer: 59045296101

Uw gezondheid onze zorg  

In 4 eenvoudige stappen vandaag nog een afspraak in Bergschenhoek en snel uw testresultaat in huis.
1

Boek online een afspraak voor een Covid test in Bergschenhoek

U kiest voor het soort coronatest welke aansluit bij uw klachten of als u in contact bent geweest met iemand die besmet is geraakt. Boek de door u gewenste vestiging en tijdstip in Bergschenhoek. 
2

Bezoek de vestiging bij u in de buurt

Onze gecertificeerde medewerker vraagt naar de aard van uw klachten en helpt u verder. Neem uw legitimatiebewijs mee en draag een mondkapje. 
3

Veilige Covid test

De Covid test wordt uitgevoerd aan de hand van een vingerprik. De Antigeen test nemen wij af door middel van een wattenstaaf in de neus. De medewerker maakt ruim de tijd voor u.  
4

Uitslag per mail

Uw uitslag ontvangt u binnen 15 minuten op de mail. Bent u positief getest? Dan verzoekt de GGD dringend om 10 dagen thuis in quarantaine te gaan en afstand te houden van uw huisgenoten.

Waar is onze vestiging?

 
Locatie Bergschenhoek is hier gevestigd:

SpeedCovidTest Bergschenhoek.
Weg en Land 42-j
2661KR, Bergschenhoek


COVID-19 nieuws

Het laatste nieuws over COVID-19, de ontwikkelingen van SpeedCovidTest en de corona-pandemie leest u in onze nieuwsitems. 
18 juni 2021
Nieuws
Voordelig op reis met de familie PCR test inclusief gratis reiscertificaat
Het landelijk testcentrum Speed Covid Test start met een unieke aanbieding voor de particuliere reiziger. Bij de gemiddelde testlocatie wordt ruim €100,- per persoon voor een PCR test betaald. In de meeste gevallen komt daar nog een toeslag bij van gemiddeld €20,- per reiscertificaat. Dit kosten lopen snel op naar €120,- per reiziger. Speed Covid […]
Lees meer
17 juni 2021
Nieuws
Met spoed PCR binnen 3 uur op reis naar het buitenland
Landelijk testcentrum Speed Covid Test is de eerste in Nederland die de mogelijkheid biedt om binnen 3 uur op reis te kunnen. Ideaal voor de zakelijke reiziger en ook particulieren die snel naar het buitenland moeten. De PCR spoed test is nu te boeken via de website. Spoed PCR en sneltest De spoed PCR biedt […]
Lees meer
29 april 2021
Nieuws
Gratis corona test voor werknemers
Stuur werknemers die corona gerelateerde klachten hebben, zich niet ‘lekker voelen’ of in de buurt zijn geweest bij een met corona besmet persoon, vooral langs om zich gratis te laten testen bij Speed Covid Test.
Lees meer
1 2 3 8
Bekijk alle nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het testen op het coronavirus? Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. 
corona in Bergschenhoek
Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen?

Het wijzigen van afspraken doet u door een e-mail te sturen naar info@speedcovidtest.nl. Afspraken kunnen uiterlijk 3 uur voor de oorspronkelijk reserveringstijd worden gewijzigd. Binnen 3 uur is het helaas niet mogelijk om een afspraak nog te wijzigen.

Hoe komt het dat ik geen afspraakbevestiging per e-mail ontvang?

Omdat er online weleens misbruik wordt gemaakt van COVID-19, gaan softwarebedrijven (c.q. Google, Hotmail, Outlook) steeds vaker filteren op onderwerpen "Covid", "Corona" en/of "test". Hierdoor kan het voorkomen dat de afspraakbevestiging in de ongewenste mailbox terechtkomt.

In de meeste gevallen komt de afspraakbevestiging in de postvak terecht. Controleer altijd uw ongewenste mailbox en/of spambox. Heeft u ook in de ongewenste mailbox geen afspraakbevestiging ontvangen?

Neem contact op met de klantenservice, u ontvangt direct de afspraakbevestiging van ons.

Is de PCR-Speekseltest betrouwbaar?

Wereldwijd is de reguliere PCR-test de gouden standaard. Het onderzoek van de sample bij afname van de PCR-Speekseltest gebeurt hetzelfde als bij de reguliere PCR-test. Daarvoor werkt Speed Covid Test samen met laboratoria Pro Health en TLR International Laboratories. De PCR-Speekseltest is een door het RIVM goedgekeurde test .

Belangrijk! In het geval u wilt reizen, dient u zelf na te gaan of een land de PCR-Speekseltest accepteert. Regelgeving betreft het soort test en reizen verandert regelmatig.

Is Speed Covid Test verbonden aan een geregistreerde BIG arts?

Speed Covid Test werkt aan de hand van de LCI en RIVM gestelde richtlijnen. Dit gebeurt onder supervisie van onderstaande BIG geregistreerde arts.

Dr. I.R. Madijokromo-Ramlal 
BIG-nummer: 59045296101

Kan ik een reiscertificaat krijgen?

Ja, na afname van de PCR-test gaat uw sample naar een RIVM goedgekeurd laboratorium. Indien uit onderzoek blijkt dat u het coronavirus niet bij u draagt, ontvangt u een reiscertificaat waarmee u internationaal kunt reizen.

Uitsluitend bij een negatief testuitslag, ontvangt u een Engelse versie van het reiscertificaat per mail geaccrediteerd door:

Dr. I.R. Madijokromo-Ramlal 
BIG-nummer: 59045296101

Bekijk alle veelgestelde vragen

Contactformulier

Indien u vragen heeft over één van onze testen kunt u contact opnemen. Ook voor maatwerk afspraken voor bedrijven en instellingen kunt u bij ons terecht. Wij staan u graag te woord.
Contact NL
covidtest bergschenhoek

Deskundige professionals in Bergschenhoek

Onze testen zijn gevalideerd en goedgekeurd in opdracht van het RIVM. Kies voor zekerheid en laat u of uw medewerkers veilig en snel testen. Bij SpeedCovidTest heeft u binnen 15 minuten duidelijkheid.   
Afspraak maken
Copyright © 2021
arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram