Medewerkers testen bij u op locatie tegen gereduceerde tarieven? Mail: [email protected]
Afspraak maken

Ook Glenn Helder draagt zijn steentje bij aan een gezond en sportief Nederland

Bericht geplaatst op 10 februari 2021

Het landelijk testcentrum Speed Covid Test kreeg afgelopen week bijzonder bezoek. Niemand minder dan oud profvoetballer en ex international Glenn Helder heeft zich laten testen op het coronavirus bij één van de testlocaties van Speed Covid test. We mochten Glenn een aantal vragen stellen in het kader van gezond en sportief Nederland. 

Gezond de coronacrisis door

Ook na zijn profcarrière is Glenn nog altijd sportief bezig. Voorafgaand aan de testafname vragen we Glenn over zijn carrière en wat hem dagelijks bezighoudt. Glenn vertelt, bedekt met een mondkap, over zijn wedstrijden bij CreatorsFC, FC de Rebellen en het RTL sterrenteam. Bovendien is Glenn actief als ondernemer en vertelt over het bedrijf 1ZZP, over zijn televisiewerk waaronder zijn optredens bij ESPN en de online lezingen die hij geeft. 

Testen op COVID-19

De oud speler van onder andere Arsenal en het Nederlands elftal vindt gezondheid belangrijk. Glenn traint nog regelmatig om gezond en fit te blijven. Met de uitbraak van het coronavirus is dit nog belangrijker geworden. “Gezondheid is geen gegeven. Als je gezond bent heb je 1000 wensen en als je ongezond bent heb je maar één wens en dat is gezond zijn. En dat telt voor iedereen. Juist nu vind ik het belangrijk dat we ons laten testen. Niet alleen voor mezelf maar ook juist voor anderen” aldus Glenn. 

Wat na corona?

Glenn hoopt net als velen, vanuit zijn hart dat de samenleving zo snel mogelijk weer als vanouds wordt. “Juist daarom vind ik het belangrijk dat ik en ook zoveel mogelijk mensen zich laten testen op het coronavirus. Alleen dan kunnen we weer snel naar een samenleving dat we gewend waren” zegt Glenn. Op de vraag wat de oud voetballer na de crisis nog meer wil gaan doen antwoord Glenn: “Op dit moment zet ik mij actief in voor mijn bedrijf 1ZZP, en ik doe veel online lezingen en uiteindelijk is mijn droom om mensen verder te helpen met afvallen op basis van jouw DNA. Natuurlijk hoop ik snel weer te kunnen voetballen”.

Testen bij Speed Covid Test

Op de vraag hoe Glenn de test heeft ervaren antwoordt hij als volgt: “De test ging nog sneller dan de steekpass van Dennis Bergkamp” zegt Glenn lachend. “Nee, even zonder gekheid. Ik kon heel makkelijk een afspraak boeken en binnen vijf minuten waren we klaar. Van de test zelf merkte ik vrij weinig. Ik vind het heel belangrijker dat dit goed gebeurt. Ik kom zeker bij jullie terug”.

PCR test, Speekseltest en sneltesten bij Speed Covid Test

Speed Covid Test is een landelijk opererend (snel)testcentrum met als doel een positieve bijdrage te leveren aan het herstel van de samenleving en verdere verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Een afspraak is eenvoudig te boeken op de website. Met de PCR Speekseltest heeft Speed Covid Test landelijk een primeur waarbij mensen die liever geen swab in de neus willen, ook getest kunnen worden aan de hand van uitsluitend speeksel. 

Sneltest corona

Veilig naar uw familie of naar het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
Je kan jouw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heb je een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op jouw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij jou af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit

1.165.973 mensen gingen je voorLaat je testen

Het is snel en veilig. Wij doen er alles aan de test zo prettig mogelijk af te nemen. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app.