Wilt u ook een testlocatie beginnen? Binnen één week bent u operationeel. Mail: [email protected]
Afspraak maken

Speed Covid Test opent Corona testlocatie bij Easy Active Meppel

Bericht geplaatst op 26 januari 2021

Meppel heeft sinds vorige week vrijdag een nieuwe corona-teststraat. In de sportschool van Easy Active worden mensen getest op het coronavirus SARS-CoV-2. Sportschoolketen Easy Active heeft in samenwerking met Speed Covid Test al enkele teststraten door heel het land. Met deze samenwerking willen beide partijen verdere verspreiding van het coronavirus voorkomen.

Corona-test antigeen, antistoffen of PCR

“De afgelopen maanden hebben we allemaal gezien dat het aantal besmettingen fors is gestegen. Gelukkig vlakt het nu wat af maar helaas zijn we er nog lang niet. We willen allemaal van deze epidemie af. Met onze teststraat willen we daar een steentje aan bijdragen” aldus Allart Nefkens. Allart is samen met andere collega’s geschoold om samples af te nemen. “Met de antigeen en antistoffen test ontvang je binnen 15 minuten je testuitslag. Met de afname bij een PCR-test krijg je voor 11:30 uur dezelfde dag nog je uitslag. Bij ons hoef je niet lang te wachten” zegt Allart.

Corona-test Meppel voor particulieren en bedrijven

De testen worden onder supervisie van de arts van Speed Covid Test afgenomen. Niet alleen particulieren maar ook medewerkers van bedrijven die corona-gerelateerde klachten hebben kunnen direct terecht bij Speed Covid Test in Meppel. “Door vroegtijdig te testen voorkomt een bedrijf dat er een brandhaard ontstaat aan besmettingen en dat het bedrijf tijdelijk de werkzaamheden moet staken. Bovendien kan het zijn dat de werknemer helemaal niet ziek is. Het is dan zonde dat de werknemer bij de GGD dan twee dagen thuis moet wachten op de uitslag. Dit noemen wij wachtverzuim. Bij ons heb je heel snel je testuitslag” zegt Allart.

Corona reiscertificaat Meppel

De overheid raadt mensen af om naar het buitenland te reizen. Het advies is om naar het buitenland te gaan als dat écht moet. Echter kan het zijn dat er een inreisverbod geldt bij het land van bestemming. Speed Covid Test heeft hiervoor in samenwerking met een arts een reiscertificaat voor ontwikkeld. Met een negatieve testuitslag en een zogeheten non-covid-verklaring kunnen mensen aan de grens aantonen dat zij gezond. Allart zegt “afgelopen dagen hebben we zakenmensen langs gehad die naar het buitenland moesten. Het is dan toch fijn dat zij met ons reiscertificaat de grens over kunnen”.

Europees en RIVM goedgekeurde corona testen

Speed Covid Test werkt uitsluitend met Europees CE gecertificeerde serologische test en RIVM goedgekeurde antigeen-test. De PCR-test is een wereldwijd gebruikte test. Afspraken worden digitaal geboekt via de website www.speedcovidtest.nl. De locatie van de corona teststraat is Paradijsweg 8 in Meppel.

Sneltest corona Meppel

Veilig aan het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
U kunt uw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heeft u een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op uw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit