Wilt u ook een testlocatie beginnen? Binnen één week bent u operationeel. Mail: [email protected]
Afspraak maken

Speed Covid Test primeur met corona PCR speekseltest

Bericht geplaatst op 3 februari 2021

Speed Covid Test is de eerste in Nederland die gaat werken met een corona speekseltest. Slle Speed Covid Test locaties zullen werken met deze nieuwe methode. De gebruikelijke tests in combinatie met de reiscertificaten blijven ook beschikbaar voor cliënten. 

Meer keuze in corona (PCR-/snel) test

Met de corona PCR speekseltest vindt er een uitbreiding plaats in het pakket dat Speed Covid Test biedt aan cliënten. Eerder werd er gewerkt met de bekende en CE Europees erkende antigeen en antistoffen testen waarbij de testuitslag binnen 15 minuten beveiligd verzonden wordt naar de cliënt. Bovendien werkt Speed Covid Test met de door de GGD gebruikte PCR test. Met de speekseltest kunnen kinderen en ook volwassenen, die liever geen wattenstaaf in de neus willen, veilig en betrouwbaar getest worden. Het sample dat is afgenomen door middel van het speeksel wordt verstuurd naar een GGD gecertificeerde laboratorium. Voor 11:00 uur getest, geeft dezelfde dag nog een testuitslag. 

Vouchersysteem voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven heeft Speed Covid Test een vouchersysteem in het leven geroepen. Bedrijven kunnen middels het vouchersysteem, tegoedbonnen afnemen om de medewerkers te laten testen. Medewerkers met COVID-19 gerelateerde klachten kunnen direct terecht op de testlocatie waardoor het wachtverzuim bij bedrijven wordt verminderd. Bovendien kunnen medewerkers zonder klachten preventief terecht om zich te laten testen. De zakelijke reiziger kan zich eveneens preventief laten testen waarna een reiscertificaat wordt verstuurd bij een negatieve testuitslag. 

Speed Covid Test is een landelijk opererende corona testcentrum.

Sneltest corona

Veilig naar uw familie of naar het werk? Laat u snel en betrouwbaar testen!

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
U kunt uw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heeft u een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op uw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit