Medewerkers testen bij u op locatie tegen gereduceerde tarieven? Mail: [email protected]
Afspraak maken

Spoed PCR binnen 3 uur nu ook in Pijnacker, Lansingerland

Bericht geplaatst op 31 juli 2021

Vanaf 30 juli is het zover: Speed Covid Test, het landelijk coronasneltest centrum met vestigingen door heel Nederland, opent haar 22ste vestiging in Pijnacker. Hier kunt u terecht voor uw PCR-, antigeen- en antistoffentesten. Bij zowel de PCR test als de antigeentest ontvangt men, indien negatief getest, een reiscertificaat. Binnenkort worden uitslagen en reisdocumenten ook verwerkt via de CoronaCheck App. Daarnaast wordt de uitslag van de antigeen- en antistoffensneltesten binnen vijftien minuten op de mail verzonden.

PCR Speekseltest met reisdocument

Hoog in het vaandel staat het comfort van de klant. Mede daarom biedt Speed Covid Test bij alle vestigingen voor zowel de PCR- als de antigeentest een speekselvariant. Deze testen zijn specifiek gericht op cliënten die, om wat voor reden dan ook, niet een wattenstaaf in hun neus kunnen of willen ontvangen.

Spoed PCR binnen 3 uur

Tevens maakt Speed Covid Test zijn naam waar; snel en betrouwbaar. Wanneer er in Pijnacker voor 11:00 uur een PCR-test wordt afgenomen, ontvangt men dezelfde avond nog de testuitslag. Nog belangrijker, de nieuwe locatie behoort tot één van de locaties waar een Spoed PCR-test geboekt kan worden. Middels deze weg wordt de PCR-testuitslag, inclusief gratis reisdocument met 3 uur verstuurd.  Ook biedt Speed Covid Test de voordeligere PCR-groepstesten, voor maximaal 5 personen, aan. Bij een positieve uitslag wordt de hele groep op de kosten van Speed Covid Test nogmaals getest.

7 dagen per week open voor PCR testen en sneltesten

De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Ambachtweg 14-16 en is maar liefst 7 dagen per week geopend. Via www.speedcovidtest.nl kunt u zelfs een half uur van tevoren nog een afspraak maken bij uw voorkeurs vestiging.  Daarnaast biedt de site ook antwoorden voor allerlei vragen. Mocht u vraag daar onbeantwoord blijven, kunt u de klantenservice bereiken via telefoon: 010-2687170, of per mail: [email protected] .

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
Je kan jouw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heb je een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op jouw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij jou af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit

1.165.973 mensen gingen je voorLaat je testen

Het is snel en veilig. Wij doen er alles aan de test zo prettig mogelijk af te nemen. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app.