Wilt u ook een testlocatie beginnen? Binnen één week bent u operationeel. Mail: [email protected]
Afspraak maken

Vacature: Covid-19 Testafname medewerker Amsterdam en Rotterdam

Bericht geplaatst op 27 augustus 2021

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Zin om aan de slag te gaan? Mooi! Want je kan per direct beginnen als Covid-19 Testafname medewerker in Amsterdam of Rotterdam.

Wat ga je doen?

Wil je graag je steentje bijdragen aan de bestrijding van Covid-19? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werk je secuur en kun je mensen op hun gemak stellen? Ga dan aan de slag als Testafname medewerker in Amsterdam en Rotterdam.

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

De dag begint, een kwartier voordat je dienst begint kom je aan op de testlocatie in Amsterdam. Je opent (samen met je collega) de testlocatie en start je dag. Daarna trek je je beschermende kleding aan. Vervolgens bekijk je in het boekingsplatform wie er allemaal komen. De eerste afspraak staat gepland. Je heet de mensen welkom en stelt ze gerust als ze de test spannend vinden. Praatje gemaakt en gerustgesteld? Let’s go! Na het checken van de gegevens neem je de test nauwkeurig en zorgvuldig af. Gelukt? Top! Na het afnemen van de test ga je de test analyseren en je deelt de resultaten met de geteste persoon. Je hebt dus een lekker afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het hele proces.

Good to know

Voordat je aan de slag gaat word je natuurlijk eerst opgeleid in het afnemen van testen. Tijdens de tweedaagse training krijg je uitleg over hoe je de test het beste kunt afnemen. Dus wil jij een zelfstandige job, ben je per direct beschikbaar voor minimaal 20 uur per week en vind je het geen probleem om ook in het weekend te werken? Dan is deze job als Covid-19 Testafname medewerker in Amsterdam of Rotterdam echt iets voor jou!

Wat wij bieden

  • Een uitstekend salaris;
  • Een training in het afnemen van testen voor je aan de slag gaat;
  • Veel verantwoordelijkheid, je werkt je hele dienst zelfstandig;
  • Een flexibele baan waarbij je zelf je beschikbaarheid kan opgeven;

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 20 uur per week;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent empathisch.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan direct jouw cv met motivatie naar [email protected]!

 

Contact opnemen

Uitslag nodig voor Testen voor Toegang?
U kunt uw uitslag alleen via de telefonische Helpdesk van Testen voor Toegang opvragen.
Telefoonnummer: 088 – 777 0809

Uitslag nodig van Speed Covid Test?
Mocht je helaas langer moeten wachten op je uitslag dan je van ons gewend bent, vul dan onderstaande contactformulier volledig in. Wij gaan direct aan de slag.

Vragen over (werknemers) testen?
Heeft u een vraag over één van onze testen of wilt u een afspraak inplannen voor maatwerk met betrekking tot het testen van meerdere werknemers op uw bedrijf. Vul dan het onderstaande contactformulier in.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 616.382 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij u af te nemen.
Uitslag nodig?