Medewerkers testen bij u op locatie tegen gereduceerde tarieven? Mail: info@speedcovidtest.nl

Voordelig op reis met de familie PCR test inclusief gratis reiscertificaat

Bericht geplaatst op 18 juni 2021

Het landelijk testcentrum Speed Covid Test start met een unieke aanbieding voor de particuliere reiziger. Bij de gemiddelde testlocatie wordt ruim €100,- per persoon voor een PCR test betaald. In de meeste gevallen komt daar nog een toeslag bij van gemiddeld €20,- per reiscertificaat. Dit kosten lopen snel op naar €120,- per reiziger. Speed Covid Test biedt gezinnen tot 5 personen de mogelijkheid om voor €200,- een PCR test af te nemen inclusief gratis reiscertificaat.

Familie PCR test

Nederlanders verlangen er naar om op reis te kunnen. Een reis met het gezin loopt flink in de kosten op. Juist voor gezinnen biedt Speed Covid Test als enige in Nederland de mogelijkheid tot gezinnen te testen. Voorwaarde is wel dat alle gezinsleden bij elkaar op hetzelfde adres wonen. Vanaf maandag 21 juni 2021 wordt het mogelijk de familie PCR te boeken via de website. Wilt u meer weten over de familie PCR? Bel of mail ons.

Reizen met PCR speeksel test

Voor reizigers die liever niet een neus- en keelswab willen, bestaat de mogelijkheid om middels een PCR speeksel test te testen op het coronavirus. Bij een negatieve uitslag, volgt een gratis reiscertificaat. De familie PCR geldt helaas niet voor de speeksel test.

Spoed PCR en sneltest

De spoed PCR biedt niet alleen uitkomst voor de zakelijke reiziger, maar ook de particuliere reiziger. De PCR spoed test is een PCR test zoals bekend bij de GGD. Belangrijk om te weten is, dat in sommige landen het niet meer nodig is om uitsluitend met een PCR test binnen te komen. Voor deze landen kunt u ook een antigeen sneltest bij ons boeken. De uitslag ontvangt u dan binnen 15 minuten na afname per mail. Gezinnen die naar het buitenland willen reizen, kunnen gebruik maken van de familie PCR. Hieronder leest u daar meer over.

Raadpleeg https://www.nederlandwereldwijd.nl/ voor meer informatie over uw reisbestemming.

Gratis reiscertificaat

Bij alle (snel)testen ontvangt u een gratis reiscertificaat. Dit geldt ook voor de familie PCR test.

Boek nu uw PCR familie test, Spoed PCR test, PCR speekseltest of andere testen!

Contact opnemen

Voor vragen zijn wij bereikbaar via info@speedcovidtest.nl.

NAAT PCR Test
Een geruststellend gevoel

Laat je testen

Het is snel en veilig. Al 1.165.973 mensen gingen je voor. Inclusief ophaalcode voor de CoronaCheck-app
Afspraak maken
Wij werken met handelingsbekwame gecertificeerde Covid-19 testers en zullen er voor zorgdragen de test zo correct en prettig mogelijk bij jou af te nemen.
Uitslag nodig?
Meerdere mensen zijn nu aan het boeken vanuit